2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

79 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

یه سوال 

ریاضی چرا اینجوریههه😐 من درسنامه خیلی سبزو میخونم ولی بازم موقع تست انگار چیزای جدید و مضاف تر از اون درس هست 

من پایم متوسط رو به ضعیفه 

بنظرتون اصلا وقت بزارم رو ریاضی یا نه 

کسی بوده با درسنامه و فقط تست زدن بدون دوره ای چیزی ریاضی انسانیو بالا بزنه ؟

فعلا چیزی ندارم بنویسم

حتما وقت بذار.دوره های نکته و تست رو ببین واقعا خوبه 

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما کنکور دادی ؟ ریاضیو تونستی بالا بزنی ؟

نه منم دوازدهمم

خیلی با کتاب نمیشه فهمید

تست زیاد بزن و پاسخنامه رو حتما ببین که چجوری حل کرده

معلما هم کنکوری تدریس نمیکنن

دوره کدوم استادو شما پیشنهاد میکنی

من تجربی ام و شرایطم باشه با شما فرق میکنه.من دوره فینیتو کرمی ک هم‌کوتاهه هم‌کامل دارم میبینم ولی فقط مال تجربی و ریاضیه شما ببین واسه انسانی چه دوره هایی وجود داره.فقط حواست باشه ک خوب باهاشون ارتباط میگیری یا نه

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
نه منم دوازدهممخیلی با کتاب نمیشه فهمیدتست زیاد بزن و پاسخنامه رو حتما ببین که چجوری حل کردهمعلما هم ...

وای بعضی موقه ها انگار دیوونه میشم موقع تست زدن میبینم خیلی چیزارو اصن بلد نیستم 

فعلا چیزی ندارم بنویسم

من تجربی ام و شرایطم باشه با شما فرق میکنه.من دوره فینیتو کرمی ک هم‌کوتاهه هم‌کامل دارم میبینم ولی ف ...

بین کرمی و حیدری نظراتو تو همین سایت خوندم اکثرا میگفتن کرمی خوبه ، شما از تدریسش راضی هستی ؟ کلا میخوام ببینم باهاش تونستی خوب تست بزنی ؟

فعلا چیزی ندارم بنویسم

بین کرمی و حیدری نظراتو تو همین سایت خوندم اکثرا میگفتن کرمی خوبه ، شما از تدریسش راضی هستی ؟ کلا می ...

قطعا دوتاشون عالین من از هردوتون هم ویدئو دیدم.ولی ترجیحا کرمی بهتره چون تشریحی میگه نهایی هم‌خوب میشه ‌.فقط ببین باهاش ارتباط میگیری یا نه.بذار رو دوایکس  چون خیلی آرومه تنها مشکلش همینه

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8