2777
2789
مثلا چ موقعیتایی میشه بگی؟😢

کار قبلی خودم کارمند بودم

چند روز پیشم از کاری که مربوط به رشته ام بود در اومدم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوس ندارم نظافتچی باشم😢

حق داری ولی خاهر ما پارتی نداریم خانوادم میگن همونم اینا رد میکنن😒کثافتارو

قدیما میگفتن اگ لیسانس داشته باشید بعد چن سال خدمتگذاری میشه معلم شد الانو نمبدونم

حق داری ولی خاهر ما پارتی نداریم خانوادم میگن همونم اینا رد میکنن😒کثافتاروقدیما میگفتن اگ لیسانس دا ...

همینم از بس اذیت میکنن و سخت میگیرن کمتر کسی قبول شه

امسال ظرفیتا اینقدر کم بود من قید معلمی رو زدم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حق داری ولی خاهر ما پارتی نداریم خانوادم میگن همونم اینا رد میکنن😒کثافتاروقدیما میگفتن اگ لیسانس دا ...

نه الان گفتن تا آخر همون سرایدار می مونی و بعدش اگه پشیمون شی بخای بیای بیرون باید جریمه زیاد بدی

نه الان گفتن تا آخر همون سرایدار می مونی و بعدش اگه پشیمون شی بخای بیای بیرون باید جریمه زیاد بدی

چ مسخره اخه برا ماها ک آزادیم نوشته قرار دادی شرکتی جذب میکنه

برای بچه های شهدا و جانبازا پیمانی 

قراردادی چطوریه پیمانی چطوری؟ میشه توضیح بدی

پیمانی ینی بعد ۵ سال قطعا رسمی میشی

قرار دادی هر سال اداره میاد باهات قرار داد میبنده اگ خوشش نیاد دیگ قرار داد لغو میکنه قرار داد نمیبنده