2777
2789
عنوان

بیاید شات بزارم و تعریف کنم بهتون💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 70 پست
ولی بزارش کنار اصلا دیگه بهش پیام نده چیزی نده فکر می‌کنه چخبره

تموم شد..

من دردشو کشیدم دیگه 

چیزی ک نباید میشد شد 

دیگه ارزش نداره

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساعت پیش پیام داده منتظر شب بخیر و صبح بخیر گفتنت هستم...منم ج ندادمکلا دیگه نمیخوام جواب بدمآخر ...

دقیقا همینو میخاد

بگو دلیلی نمی‌بینم وقتی حسی بهم نداری بخام بهت پیام بدم شببخیر صببخیر بگم بگو سخته ولی ازش رد میشم و یروزی به این روزام میخندم خداحافظی کن باهاش بزار بسوزه فکر کرده چون خیلی دوسش داری هر گوهی بخاد می‌تونه بخوره 

دقیقا همینو میخادبگو دلیلی نمی‌بینم وقتی حسی بهم نداری بخام بهت پیام بدم شببخیر صببخیر بگم بگو سخته ...

بیتفاوتی و جواب ندادن از هرچیزی بهتره..

من واقعا دیروز این موقع مردم

حالا چه فرقی میکنه.. 💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بیتفاوتی و جواب ندادن از هرچیزی بهتره..من واقعا دیروز این موقع مردمحالا چه فرقی میکنه.. 💔

😔😔😔خیلی سخته برات می‌دونم 

ولی قوی باش هیچی بیشتر از قدی بودنه تو اونا از پا در نمیاره 

😔😔😔خیلی سخته برات می‌دونم ولی قوی باش هیچی بیشتر از قدی بودنه تو اونا از پا در نمیاره

آدمی نیست که دنبال زمین خوردنم باشه

ولی کاش اونطوری بود انگیزه میگرفتم

من از چتا کامل شات ندادم زیاد بودم 

نصف پیاما اصرارش بود ک قوی بمون موفق شو و...میگفت تو فرق میکنی حیفی

دقیقا همینجور که گفتی تو آب نمک خوابوندتت و یکی هم زیر سر داره کاش درجواب پیاماش گفته بودی برو گمشو ...

هعععب

آدمی نیست که دنبال زمین خوردنم باشهولی کاش اونطوری بود انگیزه میگرفتممن از چتا کامل شات ندادم زیاد ب ...

چون بهونه نداشته کامل بودی چون چیزی ازت ندیده فهمیده دوسش داری حس میکنم فاصله بگیری ازش خودش میاد التماستو می‌کنه ولی به شرطی که نشون بدی احتیاجی به بودنش نداری دیگه 

چون بهونه نداشته کامل بودی چون چیزی ازت ندیده فهمیده دوسش داری حس میکنم فاصله بگیری ازش خودش میاد ال ...

دقیقا 

دیگه بیاد اهمیت نمیدم..

منم مطمئنم میاد

خودتو سرگرم کارای دیگه ای کن باهر کی حتی اگه رفتی تو رابطه یا با همین ادامه دادی نزار بفهمه خیلی دوس ...

دقیقا 

پسرا مطمئن بشن میرن