2777
2789
عنوان

بیاید شات بزارم و تعریف کنم بهتون💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 70 پست
چند ساعت پیش پیام داده منتظر شب بخیر و صبح بخیر گفتنت هستم...منم ج ندادمکلا دیگه نمیخوام جواب بدمآخر ...

عزیزم من تاپیک تو الان دیدم 

و این جمله که هیچکس اندازه تو دوستم نداره و هیچکس اندازه تو بهم اهمیت نمی‌ده 

و حتا اونجا که گفته بود صدات بهم آرامش میده 

تک تک این حرفا منو یاد خودت میندازه 

من همه اینارو زمانی شنیده بودم 

خیلی سخته خیلی ولی میگذره 

بنظرم از الان اگر میتونی برو پیش روانشناس 

و یا مدت تنها باش بعدش برو با دوستات بیرون 

سر خودتو شلوغ کن 

و هر دفعه بدی هاشو بنویس تا یادت نره 

مطمعن باش میگذره اینم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من تاپیک تو الان دیدم و این جمله که هیچکس اندازه تو دوستم نداره و هیچکس اندازه تو بهم اهمیت نم ...

باورت میشه من توی حال بدی های دوستام بودم صدمو گذاشتم براشون همه کار کردم ...به معنای واقعی دقیقا عین این پسره گفتن که توی دوستی خیلی با معرفتی و..تو باعث شدی به زندگی برگردیم و..

خلاصه که کم نزاشتم براشون

یکیش ک چند ساعت قبل از اینکه این بیاد این حرفارو بزنه فهمیدم منو رفته فروخته و در حقم ی بدی کرده...داشتم اینو هضم میکردم که این شروع کرد این حرفارو زد و گفت نمیخوام 

بعد رفتم پی وی اون دوستم ک فکر میکردم تا آخرش هست و خیلی با معرفته از چت هامون شات دادم گفتم بهش خیلی حالم بده و...کلی تایپ کردم بلکه دلداریم بده حالم بهتر شه حتی حرفام بوی خودکشی و..می‌داد چون واقعا حالم بد بود 

بعد رفتم دیدم فقط چند تا ایموجی:(🤌🤌🤌) اینارو فرستاده

😂💔منم دیگه هیچی نگفتم و حتی پیام نداده بگه مرده ای زنده ای...

من همه رو از دست دادم 

تنهای تنهام...

حتی کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم

الان یچیزی شد خندیدم لحظه خندیدنم یهو به خودم اومدم دیدم زدم زیر گریه..

یعنی میترسم حتی الکی بخندم ..یهو به خودم میام میبینم دارم گریه میکنم..💔این دیگه ته ته غمه..

اصلا انگار توی این عالم نیستم مات و مبهوتم 

بین آدما ام اما انگار اینجا نیستم

حتی آهنگ غمگینم روم جواب نمیده ..حس میکنم داره شاد میخونه و ته غم منو بیان نمیکنه..

خلاصه که خیلی به رفتن فکر میکنم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

عزیزم شما حتی 10 روزم نشده طول نکشید رابطتون😑فکر نکن بهش تو ذهنت بزرگش نکن

ولی خیلی وقت بود دوسش داشتم..

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

باورت میشه من توی حال بدی های دوستام بودم صدمو گذاشتم براشون همه کار کردم ...به معنای واقعی دقیقا عی ...

میفهمم دختر خوب واقعا درک میکنم خیلی سخته 

من خودم همه اینارو گذروندم 

نمی‌خوام حرف کلیشه ای بزنم نه ولی چون این مسیر رو رفتم بهت میگم بعدا میگی خداروشکر که از دست دادم این آدم هارو خداروشکر که رفتن 

بعدا میفهمی که چقدر دوستای خوب تو این دنیا وجود دادن چقدر آدمای خوب 

برای من از همه این اتفاقها حدود ۸ ماه گذشته تقریبا از ۲ فروردین تا به امروز 

خیلی سخت گذشت خیلی الآنم واقعا بعضی وقتا حالم بد میشه 

ولی وقتی بر میکردم به قبل با خودم میگم که چقدر من قوی بودم 

دختر خوب اینو جدا میگم تا تو درس تو از زندگی نگیری این پروسه های به شکل های مختلف برات اتفاق میفته تا زمانی که ازش درس بگیری 

آرش درس بگیر و بلند شو 

دوستات کنارت نبودن و رفتن؟ خوب بهتر که رفتن دوستی که فقط تو روز های خوب باشه به چه درد میخوره 

کسی که دوستش داشتی رفت ؟ بازم بهتر کسی که لیاقت این همه مهر و محبت ندارع پس بزار بره 

نماز بخون جدا میگم ببین من طوری بودم که شبا از قلب درد خوابم نمی‌برد از فشار اون دوران من کلی وزن کم کردم 

موهام ریزش پیدا کرد 

طوری بودم که یک دقیقه گریه میکردم یک دقیقه می‌خندیدم 

ولی گذشت 

همیشه این مواقع نماز میخوندم و به طرز عجیبی آروم میشدم 

تو هم همینکارو کن قول میدم که درست میشه 

تروخدا به رفتن فکر نکن چون اون دنیا ده برابر عذاب بیشتری داره 

فقط دیدتو نسبت به زندگیت عوض کن ببین چی میشه 

ی خواهشی ازت دارم بری یوتیوب و حسین اورا رو دنبال کنی و چند تا از ویدیو هاشو ببین 

میفهمم دختر خوب واقعا درک میکنم خیلی سخته من خودم همه اینارو گذروندم نمی‌خوام حرف کلیشه ای بزنم نه و ...

حرفات کاملا درست و بجاست❤️

از صمیم قلب ازت ممنونم که وقت گذاشتی انقدر قشنگ نوشتی...

الان بالاخره به خواهرم گفتم همه چیو و یکم آروم شدم..بغلم کرد رو شونش گریه کردم الان خیلی حالم بهتره.

کی هست؟

حرفات کاملا درست و بجاست❤️از صمیم قلب ازت ممنونم که وقت گذاشتی انقدر قشنگ نوشتی...الان بالاخره به خو ...

خواهش میکنم عزیزم 

کاری نکردم وظیفست 

هر زمان که خواستی من هستم تو هم عین خواهر نداشته من 

حسین اورا کلا یک مردی که خیلی حرف های قشنگی میزنه‌

کلا زندگیت و تعغییر میده تو یوتیوب بزنی نمونه کلیپ هاشو ببین متوجه میشی فکنم تو گوگل م بزنی میاره 

حتما نگاه کن 

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم وظیفست هر زمان که خواستی من هستم تو هم عین خواهر نداشته من حسین اورا کل ...

حتما عزیزم❤️

خوشحالم آدم خوب هنوز هست