خانوما سلام شما چند وقت بعد عروسیتون زندگیتون استیبل شد؟ یعنی باهم تفاهم پیدا کردید و عشق و علاقتون بیشتر شد و بیشتر همو مراعات کردید؟ اخه ما یساله عروسی کردیم هرچی میگذره بدتر میشه حس میکنم از هم دور میشیم درحالیکه خیلیارو دیدم ک رابطشون بهتر شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب همون رابطه زیاد داشتن خستگی میاره چون تو هر بار رابطه کلی انرژی از بدنتون خارج میشه آقایون هم که خب سر کار میرن کمتر فرصت استراحت دارن ولی همسر منم خیلی هاته
خوشبحالتون بابا😐. همه ی مردا فقط گندشو درمیارن حد وسط ندارن. نه به شوهرای شما که فرار میکنی. از دستشون نه مثه شوهر من که ۴۰ پنجاه روزی سمتم نمیاد خیلی زود ماهی یه دفعه. الانم دوماه شده خبری نیس 😬
گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم
بعده دوسال از ازدواجم تازه به تفاهم رسیدیم کلا دعوا نداریم در حد سالی یکی دوتا ۴ساله ازدواج کردیم اوایل یعنی سال اول و دوممون کلا درحال دعوا بودیم هیچ تفاهمی نداشتیم خداروشکرررر الان خوبیم تصمیم گرفتیم بچه دارشیم بعده دوسال که من بعده ۱۸ماه نتیجه گرفتم