2777
2789
عنوان

بعد عروسی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 93 پست
خب چرا با هم بحث میکنید که حرمتا شکسته شه هر وقت دعوا داره اوج میگیره و از کوره در میرید  یه ...

نه بابا دعوا نمیکنیم ک خواهر میگم زندگیمون عادی شده انگار منم دوس ندارم اینو 

stable یعنی پایدار   استیل و چدن کدومه

منم شوخی کردم عزیزم. خل که نیستم دیگه نفهمم تفاوتشونو. 😎ولی جداً ها هرچی میگذره بدتر میشیم مچ یا همون استیل نمیشیم 😭میترسم تبدیل شیم به ملامین یاکریستال 😬😲😲😲😨😨😨

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آسیبی به سلامتی میزنه؟ میشه توضیح بدید؟

خب همون رابطه زیاد داشتن خستگی میاره چون تو هر بار رابطه کلی انرژی از بدنتون خارج میشه آقایون هم که خب سر کار میرن کمتر فرصت استراحت دارن ولی همسر منم خیلی هاته

چه آسیبی به سلامتی میزنه؟ میشه توضیح بدید؟

خوب کلی انرژی ادمو میگیره..کلی طول می‌کشه تا جایگزین بشه دوباره..به قول معروف شیره آدم کشیده میشه😜😜😜

بعدشم مردها زود موهاشون سفید میشه

ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....

خوشبحالتون بابا😐. همه ی مردا فقط گندشو درمیارن حد وسط ندارن. نه به شوهرای شما که فرار میکنی. از دستشون نه مثه شوهر من که ۴۰ پنجاه روزی سمتم نمیاد خیلی زود ماهی یه دفعه. الانم دوماه شده خبری نیس 😬

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
خب همون رابطه زیاد داشتن خستگی میاره چون تو هر بار رابطه کلی انرژی از بدنتون خارج میشه آقایون هم که ...

ما که تو رابطه کاری نمی کنیم که انرژی بره.. خوابیدیم دیگه

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

بعده دوسال از ازدواجم تازه به تفاهم رسیدیم کلا دعوا نداریم در حد سالی یکی دوتا ۴ساله ازدواج کردیم اوایل یعنی سال اول و دوممون کلا درحال دعوا بودیم هیچ تفاهمی نداشتیم خداروشکرررر الان خوبیم تصمیم گرفتیم بچه دارشیم بعده دوسال که من بعده ۱۸ماه نتیجه گرفتم

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥