2777
2789
عنوان

بعد عروسی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 12 ساله ازدواج کردم خداییش هم هیچ وقت سر خودمون دوتا باهم دیگه دعوامون نشده اکثر اوقات سر خانواده شوهرم بحثمون میشه علتش هم اینه که مادر شوهرم خیلی خودشو دست بالا میگیره و با اینکه از نظر من وحتی خود شوهرم هیچی نیست اما خب مدام فکر میکنه نسبت به بقیه برتری داره و همین طرز فکرش باعث میشه یه رفتارایی بکنه و باعث بحث و مشاجره بین منو همسرم میشه وگرنه ما از روز اول باهم تفاهم داشتیم  

شوهر من اهل بحث نیست در مورد بچه ها هم اختیار با منه کلا اینجوری بحثی نمیشه مگه اینکه من دلم بخواد & ...

خب خدا رو شکر

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
فک کنم اپی دمی ه منم این تاپیک زدم ولی یه چور دیگه بیان کردم😐فک کنم یه مقدار زیادش به وضع مالی و اس ...

حتی رابطمونم کم شده تو عقد انقد زیاد بود من گاهی نگران میشدم ولی الان شاید هفته ای سه چهار بار اونم مثلا دوروز پشت هم کلا فعلا هیچی دستم نیومده 

تازه بعد 3-5 سال به تفاهم نمیرسن یجورایی بهم عادت میکنن میگن بیخیال تله ای که توش افتادیم خخخخخ  

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!

ما ده ساله هنو استیل نشدیم😕دیگه داریم از استیل تبدیل میشیم به چُدَن .تازه بیشتر دعوا میکنیم .واقعا چرا به تفاهم نمیرسیم 😬😯😯😯😬😬😬😭😭😭

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
پس اونایی که بعد از ۱۵_۲۰سال طلاق میگیرن چی؟

اینطور طلاقا معمولن والدین منتظر بزرگ شدن بچه ن .بعد اقدام میکنن.استادمون گفت.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!