خانوما سلام شما چند وقت بعد عروسیتون زندگیتون استیبل شد؟ یعنی باهم تفاهم پیدا کردید و عشق و علاقتون بیشتر شد و بیشتر همو مراعات کردید؟ اخه ما یساله عروسی کردیم هرچی میگذره بدتر میشه حس میکنم از هم دور میشیم درحالیکه خیلیارو دیدم ک رابطشون بهتر شده
ما دو سال اول خیلی دعوا داشتیم همش هم سر خانواده شوهرم بود. یواش یواش با مشاوره رفتن و اینا فهمیدم بد و بیراه گفتن به خانواده شوهرم بدتر شوهرمو ازم دور میکنه. دیگه کم کم من رو خودم کار کردم و اونم بهتر شد الان بعد 10 سال شاید سالی 1 بار دعوا کنیم
مثلا تو دوستی با اینکه هیچ مسولیتی در قبال من نداشت تا یچیزیم میشد میبردم دکتر البته خب بیکارم بود ولی الان نه بعضی وقتا مجبور میشم یدکتر نه چندان خوب نزدیک خونمون برم چون تنها میرم تو تهرانم و نمیشناسم تنها برم
فک کنم اپی دمی ه منم این تاپیک زدم ولی یه چور دیگه بیان کردم😐فک کنم یه مقدار زیادش به وضع مالی و استرس های مالی مربوطه من که همش به خودم میگم چرااااا ازدواج کردم واقعا؟؟؟
ی جایی خونده ام سال سوم جنگ ابرقدرتهاست تا یکنفر کوتاه بیاد بعدش به نظر میرسه که استیبل شده و البته استیبل میشه چون ی نفر دستور میده اون یکی اجرا میکنه