2777
2789
عنوان

بعد عروسی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 93 پست
ببین مثلا کمتر حرف میزنیم بیشتر تی وی میبینیم یا کمتر بیرون میریم اگه ام بریم همش شوهرم دوس داره بری ...

خب بازی وسرگرمی زیادداشته باشین ..حرف بزنین ..

خب شاید شوهرت خستس حس بیرون رفتنش نیس

قبلن دوست بودین؟

بچه امکان بحث رو بیشتر نمیکنه؟ مثلا سر بچه جر و بحث بشه و تربیتش

شوهر من اهل بحث نیست
در مورد بچه ها هم اختیار با منه کلا
اینجوری بحثی نمیشه مگه اینکه من دلم بخواد  

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دو سال اول خیلی دعوا داشتیم همش هم سر خانواده شوهرم بود. یواش یواش با مشاوره رفتن و اینا فهمیدم بد و بیراه گفتن به خانواده شوهرم بدتر شوهرمو ازم دور میکنه. دیگه کم کم من رو خودم کار کردم و اونم بهتر شد الان بعد 10 سال شاید سالی 1 بار دعوا کنیم

مثلا تو دوستی با اینکه هیچ مسولیتی در قبال من نداشت تا یچیزیم میشد میبردم دکتر البته خب بیکارم بود ولی الان نه بعضی وقتا مجبور میشم یدکتر نه چندان خوب نزدیک خونمون برم چون تنها میرم تو تهرانم و نمیشناسم تنها برم

استارتر جان مرکز مشاوره فرحان قم هر از چندگاهی کارگاه برندینگ بانوان میزاره مسایل زناشویی و همسرداری خیلی میتونه کمکت کنه مدرسش دکتر زهره عباسی هست میتونی بری سایتشون اطلاعت کسب کنی

ی جایی خونده ام سال سوم جنگ ابرقدرتهاست تا یکنفر کوتاه بیاد بعدش به نظر میرسه که استیبل شده و البته استیبل میشه چون ی نفر دستور میده اون یکی اجرا میکنه

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست
چه امضای قشنگی ، میشه کپی کنم ؟    

باعث افتخاره
شعر مال سعدیه

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉