2777
2789

یکی از اقوام نزدیک فوت کردن و خاهر و برادرم و پدر ومادر اومدن شهر ما البته من خودم خیلی تعارف و اصرار نکردم ولی بخدا قسم شوهرم دیشب ساعت ده شب زنگ زده بود میگفت شام اماده است از را بیاین خونه ما در حالی ک ما شام هم خورده بودیم ..‌امروز اومدن شوهرم رفته از خونه بیرون هنوز هم نیومده .....و زنگ زدم غروب گفتم بخدا خونه پر از مهمونه و هیچی نداریم جلو دوستاش با خنده گفت تخممرغ آبپز کن و هرهر خندید اینم بگم بخدا قسم شاید بعد سه یا چهار سال اومدن خونمون 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر فاقد شعوری داری

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

شوهرم خودش اصرار کرده بود و من کاملا بی خبر بودم نمیدونم دلیل رفتارای مسخره اشو نمیفهمم

کی فوت شد؟ فامیل شوهرت بود؟ 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه مشته چرخ کرده نداشتی با سیب زمینی کتلت درست کنی؟ 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍