2777
2789
عنوان

اولین حقوقم

83 بازدید | 7 پست

امشب اولین حقوقم واریز شد خدایا شکرت ☘️🌹

بماند ب یادگار از حال خوب امشب ✨

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

مبارک باشه عزیزم شغلتون چیه

دانشجو فرهنگیانم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشجو فرهنگیانم

چ خوب قرار بود مژگان مام مث شما امروز بگیره  تراز بالا نفر اول مدرسه و شهرش  بعد دوستش تراز داغون هزار خوردی پایین تر ی دونه اورده بود باباش قبولش کرد خاهر من سی و خوردی اورده بود رد شد 

شوک اعصبی بدی خورد خاهرم چون تراز بالا بود رفت حقوق گف کم‌کاری نکردم بمونم ولی داغ بدی رو دلش گذاشتن گذاشتن کینه کرده  تورو خدا اللن ک دلت شاده دعا کن امسال تکمیل بگیرن اداره قطعی نگفته مژگان خاهرم تراز بالا هس تو تکمیل ظرفیت قبول بشه چون از طرف تهرانه شانسش بیشتره اگ استانی بود باز حروم خورا رد میکردن 

خاهش میکنم برا خاهرم دعا کنید تکمیل ظرفیت فرهنگیان  ک تو آذر بیاد خبر قبولیش بشنویم😔مژگان میگ الان خیلیا تو آرزو من هستن دوست تنبلش ک هزار خوردی پایین تر بود سوابق و ترازو میگه ک باباش جا زد اونو خیلی غصه میخوره  خدا لعنت کنه خیر از حقوقشون نبینن ک حق خوری کردن