2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هیچ فرقی نکرده  

خوب گلم مشخصه که هزینه ها زیاد میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اين سوال كاملا بسته گي يي ايه

واقعا همیشه پست اولی😂😂😂

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

عزیزم من چند روز پیش فهمیدم شیر خشکی که پسر من میخورد شده قوطی صد هزار تومن دیگه از،بچه دوم پشیمون شدم خلاص

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من پسرم چون رفللکس داره و حساسیت داروی خارجی براش میگیرم،هر ۱۵روز داروهاش تموم میشه،۳۰۰میشه پول دارو،هر ۳رور هم براش پوشک میخرم،اونم ۳۲۰تومن،شیرخشک هفته ای ۱بار میشه ۸۰،سرلاک و ویتامین ا د ث ومولتی ویتامین بماند،بخوام رندش کنم ماهی ۸۰۰خرجشه،انشاه داروهاش که قطع بشه خرجش میشه ۵۰۰

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

پسر من از وقتی دنیا اومد قشنگ ماهی ۵۰۰ واس من خرج داشته الان دوسالش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

پوشک دکتر دارو تقویتی بزرگتربشه تنقلات باز بزرگتر بشه انواع میوه های جدید هرفصل

اسباب بازی

مثلا من این هفته فروگلوبین خریدم هفت بعد بهداشت گفت زینک بده زینک خریدم هفته بعدش بردم اطفال گفت کلسی کر بده و.و.و.واسه همین تقویتی حدود صد هزینه کردم اوناهم موند تا ریختم دور

باقی روخودت حساب کن

پول پوشک و شیر خشک و لباس دکتر و داروی پسرم از خرج خودمونم میزد بالاتر الان که شیر خشک نمیدم یخورده بهتر شده

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من