2777
2789
یکی از فامیلهای ما پیسی داشت سبزه بود بعد خودش نمیگه دیگران میگن دکتر برای آمپول نوشته اونو میزنه سف ...

پیسی خیلی بده 

وای آمپول رو بدون پیسی هم میزنم فک کنم گلوتاتیونه یا منوبزن 

نه بابا من پرسیدم دوز قویش ۶۰میلیون در میاد که سفید بلوری می‌کنه دوزای پایین تر هست که فقط روشن میکن ...

وای چه زیاد😱

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیسی خیلی بده وای آمپول رو بدون پیسی هم میزنم فک کنم گلوتاتیونه یا منوبزن

آره واقعا بده . والا نمی‌دونم ولی میگن دکتر این آمپول رو تجویز می‌کنه تا رنگ پوست یکدست بشه. ولی فامیل ما سبزه بود کلاسفیدبرفی شده رگهای دستش اون قدر واضح دیده میشه از بس سفیده بلوری شده😲

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
همون پکش شد ۶۰

من چن سال پیش پرسیدم گفتن صد میلیون 

بعدشم کلی عوارض داره که اصلا نمیصرفه بزنی ناقص کنی خودتو دستی دستی سلولای محافظ پوستتو از بین ببری 

، با این قیمت پایین ادم ترسش بیشترم میشه 

الان ممکنه سفیدت کنه چن سال دیگه عوارضش نمایان میشه

من چن سال پیش پرسیدم گفتن صد میلیون بعدشم کلی عوارض داره که اصلا نمیصرفه بزنی ناقص کنی خودتو دستی دس ...

عوارضش رو میشه کنترل کرد 

عوارضش اینجوریه ک‌میگن رو کبد و کلیه تاثیر می‌زاره اونم با کلی عرقیجات و قرص تقویت نیکنن 

نه بابا خیلیا الان ۷سالع زدن اوکین 

پول میخاد لامصب همه چی با پوله

من چن سال پیش پرسیدم گفتن صد میلیون بعدشم کلی عوارض داره که اصلا نمیصرفه بزنی ناقص کنی خودتو دستی دس ...

آره با وجود قیمت بالا میگن کبد و کلیه رو ممکنه خراب کنه

یکی از دختر همسایه های قدیممونو تو اینستاگرام پیدا کردم سبزه بود بچگیش، عکسای اینستاش سفید بلوری تعج ...

منم یکی از زن عموهام چهار سال پیش طلاق گرفت اون موقع پوستش نه خیلی بد بود نه خیلی خوب ولی خب جای جوش و لک و .... داشت شاید پنج شش ماه بعد طلاق پیج اینستاگرام زده بود و از سفرها و روزمرگی هاش عکس و فیلم میذاشت و پبجشم باز بود داخل عکس ها و فیلم ها پوستش عااااااالیه عااااالی شده بود هم سفیدِ سفید و هم بدون هیچ جای جوش و لک و خلاصه صاف و عالی 

من همش میگفتم شاید بعد طلاق رفته تو کار لیزر های پوستی و عمل و انواع کرم و .... که اینجوری شده 😁

ولی خب اردیبهشت امسال پدربزرگم فوت شد اونم برای مراسمش اومده بود دیدم نهههههههههههه پوستش با وجود آرایش دقیقا همونجوری بود فهمیدم همش با ادیت و ف.یلتر اینستاگرام و .... بوده😁😁😁

منم یکی از زن عموهام چهار سال پیش طلاق گرفت اون موقع پوستش نه خیلی بد بود نه خیلی خوب ولی خب جای جوش ...

😂

لامصبا چجوری روشون میشه، حالا ما دیر به دیر میبینیمتون پیش اطرافیانتون ک هر روز میبیننتونم با چه رویی میرید