2777
2789
سعی کنین از ریا و دروغ دوری کنید با حقیقت رفتار کنی که آنان که راه حقیقت می‌روند شرمنده نیستند و هی ...

ممنون

چشم حتما

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگیر

سوالی دارید و جوابی می‌خواهید آنقدر نپرسین چرا و چطور روزگار این چنین است ر روز رنگی دارد و رویی نشان می‌دهد به روزگار خود قانع باشید و از خدا ممنون و اطرافیانتان را فراموش نکنید ف.ال شماره ۴۰۹ با عنوان شاه خوبان

https://t.me/Mlody_kor

سعی کنین از ریا و دروغ دوری کنید با حقیقت رفتار کنی که آنان که راه حقیقت می‌روند شرمنده نیستند و هی ...

بگیر 

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

دعا کردم منتظرم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اخجونمن

اتفاقی برای شما رخ داده که در شما ایجاد نیروی مجدد نموده است و دوباره به تلاش و کوشش آمده‌ایم و از این موضوع هم بسیار راضی هستیم عنوانش :عشق پیری ف.ال شماره ۱۰۴ 

برای بازگشت عشقم دعا کن

https://t.me/Mlody_kor

یادش به خیر یه زمانی سخت کراش زده بودم روی یکی فاال گرفتم راجب کارو تحصیل اومد 

یه بار راجب کار و تحصیل نیت کردم راجب عشق در اومد

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت