2777
2789
عنوان

با شوهر بی درک و پر توقع چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست
وقتی بهش مسئولیتی ندی اونم کاری نمیکنه!به آدما مسئولیت بده تا انجام بدن وقتی میدونه همه کارهارو خودت ...

مسئولیت های که مجبورم مثل خرید و کارهای دیگه میگم اما اگر نظری بدم کاری بخوام میشه شمشیر مقابل من و هر چی بشه خانواده اش در جریان قرار میگیرن و نظر اونا موثر تره 

الان همسر من فکر میکنه همه چی تمومه یجوری جلو همه میشینه تعریف میکنه انگار کل زندگی رو خودش میچرخونه من نشستم یجا چایی میخورم 

خب باشه عزیز با یه زیتون اتفاق وحشتناکی نمیخاست بیفته کهزیتون که مسهله بخوره خوبه اتفاقادر کل اینکه ...

نمیدونم شاید حساسیت بیش از حد منه ولی خوب دلیلی نداشت اون حرف و با اون لحن بد بهم بگه و انتظار نداشته باشه من عصبی بشم کلا هر مسئله ای باشه همینه مقابل منه انگار من دشمنشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید حساسیت بیش از حد منه ولی خوب دلیلی نداشت اون حرف و با اون لحن بد بهم بگه و انتظار نداشت ...

ببین همسرتم دقیقا راجع به شما همین فکر رو داره

این اتفاق بشه برات تلنگر تا گاردت رو مقابل همسرت پایین بیاری تا اونم گاردشو پایین بیاره

چون اینطوری روز به روز بیشتر مقابل هم قرار می‌گیرین و اوضاع بدتر میشه

ببین همسرتم دقیقا راجع به شما همین فکر رو دارهاین اتفاق بشه برات تلنگر تا گاردت رو مقابل همسرت پایین ...

اوضاع متاسفانه بد شده از وقتی فهمیدم من اولویتش نیستم و اینکه اینهمه گذشت کردم و میکنم اخرش گفت وظیفت بوده 🥲