2777
2789
عنوان

تب بچهههه🥲کمک کنیدچیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سروبدنش دست وپاش سرده

یعنی تب شکمی داره ؟از شکم بگیر ببین چنده 

یکبار هم از زیر بغل..همچنان پاشویه ران پا رو داشته باش با آب ولرم ..

و ده دقیقه یکبار مجدد بگیر ،ببین تونستی کنترل کنید یا نه ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
اسی دمای مناسب اتاق نوزاد هم ۲۴تا۲۷درجه هست .اگر بیشتر باشه بچه حس گرمی دست میده بهش

چندروزبودخونه روگرم کرده بودم.الان کم کردم ولی کلابچم رفلاکسم داره چندروزه.کاش نمیفتادپنجشنبه جمعه که دکترانیستن 

چندروزبودخونه روگرم کرده بودم.الان کم کردم ولی کلابچم رفلاکسم داره چندروزه.کاش نمیفتادپنجشنبه جمعه ک ...

میتونی آنلاین ویزیت بشی ..علایم رو بگو به دکتر میگه چه چیزی لازمه ..من دوره کرونا پسرم بدنیا اومد ..بیشتر دکتر ویزیت کردنام آنلاین بود .با دکتر امیر حسین حسینی ..یک دکتر حضوری داشت پسرم یکی هم این دکتر که آنلاین بود .سامانه رسام فکر کنم میزنی قسمت دکتر اطفال بهت نشون میده همین الان چه دخترایی آنلاین هستند ..حتی دکتر برای ۳۰صبح هم دارند .نگرانی اینطور ویزیت شو

الان چک کردم سامانه ویزیت آنلاین پزشکی رسا هست ..بزن قسمت پزشک اطفال میاره برات ..از ۱۲شب تا خود صبح هم ویزیت میکنند تلفنی ..وصل میشی به خط خود دکتر