2777
2789

تصور اینکه بارداری دست آدمه و می تونه مراقبت کنه تا باردار نشه یه تصور باطل و بدون اطلاعات و بچگانست 

من باکره بودن تو عقد پسرم رو با اولین بار کنار همسرم بودن باردار شدم 

پسرم سه سالش شد با تحقیق و مشاوره به نتیجه رسیدم بچه ی دوم نیازه بهترین فاصله سه الی پنج ساله ...علی رغم میل باطنی دوران مجردیم تصمیم به فرزند دوم گرفتم 

رفتم دکتر کارهای پیش از بارداری رو انجام بدم دکتر گفت تنبلی داری بچه دار نمیشی خیلی خوشبین نباش

تصور نمیکردی که اسپرم قدرت حرکت داشته باشه؟ 😂

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

گفتم ولی من یه بچه دارم ...باورش نشد و براش جالب بود

خیلی زود دخترمم با خواست خودم به دنیا اومد

من همچنان تنبلی تخمدان داشتم با این وجود همیشه از بچه سوم می ترسیدم ...حتی گاهی از ترس از همسرم فراری بودم با اینکه آدم خیلی گرمی هستم....چهار ساله دارم قرص می خورم روشهای دیگه هم باشه خیالم راحت نبوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با باکرگی کامل خیر!!شما فکر می کنی با معاشقه و فقط درکنار همسر بودن باردار شی؟!! عمرا اگه فکر کنی چن ...

میشه عزیزم 😂مگر کامل بکارتت مسدود باشه که در اون صورت اصلا پریود نمیشی 

کافیه چند قطره از مایع سمن بریزه رو قسمتی از واژن ات اونوقت به حرکت شگفت انگیز اسپرم پی میبری 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

میشه عزیزم 😂مگر کامل بکارتت مسدود باشه که در اون صورت اصلا پریود نمیشی کافیه چند قطره از مایع سمن ب ...

دوست عزیز اینارو که برای من توضیح نده من خودم تجربشو دارم پسرم الان کلاس دومه و به همین طریق باردار شدم و به دنیا اومده !

اینارو برای کسایی توضیح بده که وقتی بشون میگم «کی تو باکرگی قرص ضد بارداری می خوره و همه چیز تو باردار شدن یا نشدن دست خودم آدم نیست (جز اینکه کلا عاشق نشه و ازدواج نکنه!! )»میان اینجا با نادانی تمام می گن(مگه مریم مقدسی باکره باردار شدی یا شروع می کنند به توضیحات جزئیات رابطه 

در حالی که اطلاعاتشون صفره 

و منم آدمی نیستم بخوام چنین مسائل خصوصی است رو با حزئیات براشون شرح بدم که بفهمن اصلا اون چیزی که فکرشم می کنند نبوده!!!

دوست عزیز اینارو که برای من توضیح نده من خودم تجربشو دارم پسرم الان کلاس دومه و به همین طریق باردار ...

بنظرم نگارش ات پس اشتباهه استفهام انکاری رو اینطوری نمینویسن که خودش سوال باشه