2777
2789

من بچه درسخون بودم.. پارسال کنکور دادم.. ب خاطر مشکل وسواسم استرس خیلی شدیدی گرفتم و نتونستم کنکورمو خوب بدم.. استرسم در حدی شدید بود ک کار ب روانپزشک و قرص خوردن اینا کشید

پرستاری داشنگاه آزاد قبول شدم

تصمیم گرفتم مرخصی بگیرم و امسال واسه کنکور بخونم.. دیدم باز استرس پارسال رو دارم میگیرم.. اینم بگم استرسم بی منطق و بی دلیل هست و دست خودم نیست.. منشا اش وسواسه

دیدم با این استرس نمیتونم نتیجه خوبی بگیرم و ب حرف داداشم گوش کردم .. گفت پرستاری رو فعلا برو و مدرکت رو بگیر.. اون موقع میشه ۲۲ سالت.. حالا اگه اون موقع همچنان ناراضی و ناراحت بودی دوباره بشین کنکور بده.. تا اون موقع حال و هوام عوض میشه و وسواسم شاید بهتر بشه استرسم شاید کمتر بشه و شاید بتونم درست بخونم برای کنکور.. اون موقع ۲۲ سالم میشه دیر میشه برای کنکور؟

بنظرتون این تصمیم منطقی هست؟درسته؟

حالا آلان حس و حالم جوریه ک ن راه پیش دارم ن راه پس.. چون گفتم فعلا توانایی کنکور رو ندارم از دست میرم

از طرفی ک دارم میرم دانشگاه اصلا حالم خوب نیست.. نمیتونم تصور کنم ک توی بیمارستان و دانشگاه ی سری افراد(بچه های پزشکی و دندون پزشکی ) از من بالاتر هستن.. نگین نیستن ک توی ایران همه احترام ها و پرستیژ طبقه بندی شده هست توی کادر درمان.. اصلا این موضوع برام قابل هضم نیست.. بنظرتون کم کم بهتر میشم؟.. الان سه هفته هست میرم دانشگاه و حالم اصلا اوکی نیست.. بنظرتون ب مرور زمان اوکی میشم؟زمان حلش میکنه؟.. یا چون دائم توی بیمارستان و دانشکاه پزشک میبینم عقده ای میشم؟

لطفا کمک کنید خواهش میکنم شما رو ب خدا واسم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اولا اصلا دیر نیست اینقدر نمونه زیاد دیدم که نگم

مثلا دو تا خانمی که چهل سالگی تازه از داروسازی فارغ تحصیل شد 

یا نفیسه که خانمی فک کنم ۳۲ ساله هست سه یا چهار ساله پزشکی آزاد تهران میخونن

مثلا ایشون اول بهداشت حرفه ای فک میکنم خوندن و تا مدارج بالا ادامه دادن همونو و الان توی همون رشته هم موفقن

یا نارین که پنج سال پشت کنکور بوده و داروسازی تبریز میخونه

اینا چند تا نمونه س ، فک نکن که اینا یه سری استثناء هست گه الان به شدت تعداد اینجور افراد رفته بالا 

افراد حتی شده بعدچندین سال شکست هدفو ادامه میدن 

اول بهتره سعی کنید مشکلتونو حل کنید و بعد هم شروع کنید به خوندن برای هدفتون 

در ضمن من خودم دانشجوی پزشکی ام مثلا از صد نفر ما ۱۵ الی ۲۰ نفر هستن که بهداشت ،پرستاری ، تغذیه ، روانشناسی خوندن و دوباره الان تازه ترم اولشونه