2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يعني كسي اينجوري نبوده😭 توروخدا اونايي ك شديد بودن بيان بگن چندبار عمل شدن بين دكتر غروبي و محبوبي ...

سلام عزیزم پسر منم ۵ ماهشه و هیپوسادیاس داره، منم بین دکتر محبوبی و دکتر غروبی موندم، دکتر غروبی بهتره یا دکتر محبوبی؟ شما تصمیم گرفتین پیش کدوم دکتر عمل کنید؟

عزيزم شما چكار كرديد؟

سلام عزیزم من هنوز پسرم رو ویزیت نبردم، گفتم این هفته یا هفته بعد پیش دکتر محبوبی نوبت بگیرم پسرم ویزیت بشه ببینم دکتر محبوبی چی میگن،

من تعریف دکتر خالق نژاد و غروبی و محبوبی رو شنیدم ولی میگن دستمزد دکتر غروبی بالا هست برا همین تصمیم گرفتم پیش دکتر محبوبی ببرم پسرم رو، دکتر خالق نژاد هم میگن خوبه والا هنوز تصمیم قطعی نگرفتم،

شما چطور تصمیم گرفتین پیش کدوم دکتر ببرین؟

اگه اطلاعات خاصی راجع به عمل این دکتر ها دارین ممنون میشم بگید

عزيزم من هنوز موندم😭

منم مثل شما هنوز تردید دارم که پیش کدوم دکتر ببرم، فعلا تصمیم گرفتم پسرم رو برا ویزیت پیش دکتر محبوبی برم،

شما راجع به به عمل های دکتر محبوبی اطلاع دارید چطوریه؟ خانواده ها از عمل های هیپوسادیاس دکتر محبوبی راضی بودن؟

ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید.

راستی پسرتون چند ماهشه؟

منم مثل شما هنوز تردید دارم که پیش کدوم دکتر ببرم، فعلا تصمیم گرفتم پسرم رو برا ویزیت پیش دکتر محبوب ...

پسرم ٣ ماه و نيمه. من هم غروبي هم محبوبي ديدم توي مطبشون ك خانواده ها راضي بودن از عمل. خالق نژاد يكيو خراب كرده بود اومده بود پيش غروبي... مزيت غروبي اينه فقط دو روز سوند ميذاره و اين منو يكم سمت غروبي ميكشونه.... من ٦ ماهگي حتما عمل ميكنم چون داره آب ميشم

منم مثل شما هنوز تردید دارم که پیش کدوم دکتر ببرم، فعلا تصمیم گرفتم پسرم رو برا ویزیت پیش دکتر محبوب ...

پسرتون شديد هست يا خفيف ؟ بيايد خصوصي شمارمو بذارم در ارتباط باشيم

يعني كسي اينجوري نبوده😭 توروخدا اونايي ك شديد بودن بيان بگن چندبار عمل شدن بين دكتر غروبي و محبوبي ...

دکتر مولاییان کارش حرف نداره تو این کار پنجه طلاس اما زیر ۳سال عمل نمیکنه زمان طلایی برای این عمل هم ۹ماهگی تا ۱۸ماهگیه ۳ساله دیگه بزرگ شده کنترلش سخته سوندش کشیده میشه و عوارض بعد عمل بیشتره

نوع شدید اگه دومرحله ای عمل بشه خیلی بهتره وعوارضش کمتره دکتر محبوبی یه مرحله ای عمل میکنه وچند مورد دیدم ک بعد عملش به مشکل خورده بودن من جرات نکردم برای عمل پیشش برم فقط رفتم گفت یه مرحله ای دیگه نرفتم اما دکتر غروبی دومرحله ای عمل میکنه و کارش عالیه هنوزم ندیدم کسی از کارش ناراضی باشه البته هزینه ی عملش خیلی بیشتر از محبوبیه اما ارزش داره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️