2777
2789
عنوان

اونایی که نوزاد دارن بیان یه لحظه

312 بازدید | 29 پست

شما چطوری بعد از دوران نقاهت سزارین یا طبیعی فرصت رابطه پیدا کردید؟ من دو قلو دارم و کمکی ندارم شبا شاید ۲ الی ۴ ساعت بخوابم بعدش کلا بچه داری میکنم میشه برنامه ریزی تون رو بگید 

🩵

من تک قلو داشتم بعد نقاهت زایمان هر فرصتی داشتم می‌خوابیدم یا به تدارکات خونه و غذا و حمام و جمع و جورکردن خونه و لباس رسیدگی میکردم

شما با دوقلو که کاراتون. دوبرابر منه چطور الان دغدغه تون رابطه است ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تک قلو داشتم بعد نقاهت زایمان هر فرصتی داشتم می‌خوابیدم یا به تدارکات خونه و غذا و حمام و جمع و ج ...

بدنا باهم متفاوته بعدشم دلیل فقط رابطه نیس آرامش گرفتنه و این باعث میشه حال دلش خوب بشه و بهتربه زندگیش رسیدگی کنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم اگه میشه یه روز یا دو روز تو هفته  یه ساعت بچه ها را دست مادر یا مادر شوهر بسپارین با هم باشین 

البته نمیدونم این کار چقدر عملی هست 🥲

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
من تک قلو داشتم بعد نقاهت زایمان هر فرصتی داشتم می‌خوابیدم یا به تدارکات خونه و غذا و حمام و جمع و ج ...

رابطه یه جزو مهم زندگی زناشوییه.همون قدر که بچه مهمه همسرم مهمه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بدنا باهم متفاوته بعدشم دلیل فقط رابطه نیس آرامش گرفتنه و این باعث میشه حال دلش خوب بشه و بهتربه زند ...

والا من راجب علت رابطه چیزی نگفتم

ایشون راجب برنامه رابطه هنگام نوزاد داری گفت ما هم جواب دادیم 

نمی‌دونم بچه دارین یا نه ولی به نظر میرسه ندارین

اوایل نوزاد دو ساعت یکبار برای شیر بیدار میشه تا چندماه فشار بیخوابی باعث میشه از فرصتی برای خوابیدن یا کاری خیلی ضروری مانند غذا پختن و استحمام استفاده بشه

شما هم اولویت خودتون هرچیه همونو انجام بدین خود دانید

رابطه یه جزو مهم زندگی زناشوییه.همون قدر که بچه مهمه همسرم مهمه

ایشون راجب برنامه رابطه هنگام نوزاد داری گفت ما هم جواب دادیم 

اوایل نوزاد دو ساعت یکبار برای شیر بیدار میشه تا چندماه اول فشار بیخوابی باعث میشه از فرصتی برای خوابیدن یا کاری خیلی ضروری مانند غذا پختن و استحمام استفاده بشه

ما اون اوایل نوزادی رو گفتیم دیگه نگفتیم کلا تا ابد رابطه تعطیل بشه ،دو سه ماه رابطه نباشه مشکلی برای زندگی زناشویی پیش نمیاد همسر هم شرایط رو درک می‌کنه 

شما هم اولویت خودتون هرچیه همونو انجام بدین خود دانید

ایشون راجب برنامه رابطه هنگام نوزاد داری گفت ما هم جواب دادیم اوایل نوزاد دو ساعت یکبار برای شیر بید ...

درسته ولی احتمالا شما دوران بارداری راحتی داشتید من ۹ ماه تمام استراحت بودم و خونه پدر و مادرم!

الانم که اینطوریه شرایطم.

یعنی عملا یک ساله خواهر و برادریم 

گفتم شاید کسی مثل من باشه و راه حلی داشته باشه. به هر حال مرسی که نظرتون رو گفتید

🩵

دکترم گفت بعد دوماه میشه رابطه داشت.طبیعیه چند فرصت بدین به خودتون

میدونم اصلا شما بگو سه‌ماه بعد اما واقعا فرصت هیچی رو نداره آدم. من سوالم اینه چطور فرصتش رو پیش میارید  

🩵

عزیزم اگه میشه یه روز یا دو روز تو هفته یه ساعت بچه ها را دست مادر یا مادر شوهر بسپارین با هم باشین ...

اخه میدونی چیه خونه ام از مامانم اینا خیلی دوره تا برم و برگردم کلی زمان میشه

🩵

ایشون راجب برنامه رابطه هنگام نوزاد داری گفت ما هم جواب دادیم اوایل نوزاد دو ساعت یکبار برای شیر بید ...

نوزاد دو ساعت یه بار شیر نمیخواد هروقت خودش تقاضای شیر کرد باید بهش داد.من دو ماه اول رو نگفتم.اینجوری باشه باید تا یه سال فراموش بشه.هرچیزی جای خودش رو داره.همسر همون قدر مهمه که بچه مهمه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم