2777
2789

دردشدیدی ک داری با دنیا اومدن بچت تموم میشه انگار خودت متولدشدی  یه فرشته ی خیلییی ناز خدا بهت میده فوق العادس... تاالان ک ۳۲سالمع هیچ تجربه و هیجانی ب قشنگی زایمان و لحظه بغل گرفتن بچم نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربش کردم و با همه وجود درک میکنم این حس زیبا رو

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

عزیزممم مبارکا باشههههه😍ان شالله حال دلت همیشه خوب باشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

هر زایمانی مقدسه و همه هیجان رو دارن نمیشه گفت حس مادری و فلان فقط با زایمان طبیعیه

مبارکا باشه ب دل خوش و شادی 💝

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اره ولی بشرطیکه همه چیز خیلی خوب پیش بره و مشکلی در حینش پیش نیاد وگرنه یه خاطره تلخ میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ولی یه چیزی که ذهنم همیشه درگیر میکنه گشادی ایجاد نمیشه که باعث دردسر بشه؟ شنیدم رحم بعضی ها میاد پا ...

آره جدی اونجا مثل سابق میشه اصلا؟

https://daigo.ir/secret/71782304923