2777
2789
عنوان

واقعا زایمان طبیعی و بدنیا اومدن بچت قشنگترین حس دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 54 پست

تف به زایمان طبیعی، تا الان که سی سالمه هیچ تجربه ای بدتر از این تو زندگیم نداشتم درد وحشتناک بعدش اون همه معاینه اون همه قرص و آمپول فشار از شش صبح رفتم بیمارستان تا دوازده شب این همه اذیتم کردن دنیا نیومد آخرش بردنم سزارین، خدا از دکترم نگذره این همه بهش گفتم نمیتونم طبیعی زایمان کنم باور نکرد

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی یه چیزی که ذهنم همیشه درگیر میکنه گشادی ایجاد نمیشه که باعث دردسر بشه؟ شنیدم رحم بعضی ها میاد پا ...

خیر طبق تحقیقاتم عوض میشه شکلش هرچقدم بگی زایمانت خوب بوده عوارض خودشو داره یا بخیه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
هر زایمانی مقدسه و همه هیجان رو دارن نمیشه گفت حس مادری و فلان فقط با زایمان طبیعیهمبارکا باشه ب دل ...

نمیگم این حرفو ولی هرکسی الان قبول نمیکنه طبیعی زایمان کنه. اگ طبیعی زایمان کرده باشی متوجه میشی دردش باهیچیییی قابل مقایسه نیست باهیچییی.

نمیگم این حرفو ولی هرکسی الان قبول نمیکنه طبیعی زایمان کنه. اگ طبیعی زایمان کرده باشی متوجه میشی درد ...

میدونم گلم حرفم اینه خودتون انتخاب کردین دیگ بعدم هردوش درد داره ولی خب سزارین اسون تره چون الان قدیم نیست 

ولی بازم بدن با بدن فرق داره اینا مهم نیست قدمش مبارکت 💝

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دوباره تجربه کردم این حس روبهترین تفسیر از زایمان طبیعی روگفتی اون همه درد تمام استخونادردمیکنه بادنیااومدن بچه انگارتموم دردا تموم میشه تازه خودمونم انگارمتولدمیشیم.

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶