2777
2789
چرا مرد بود اره زرنگ بودش مام پیگیری نکردیم ولی مطمنم بازم اذیتاش شروع میشه

عزیزم نباید بیخیال شی خوبه که پرونده داری دوباره به جریان بندازش و بگو شکایت کردم سنگ از اسمون بباره تو مذنون هستی بزا بترسه بیخیال شه

عزیزم نباید بیخیال شی خوبه که پرونده داری دوباره به جریان بندازش و بگو شکایت کردم سنگ از اسمون بباره ...

فعلا ک زرنگ شده با پیام اذیت نمی کنه 

خدا ازش نگذره از تو پلتفرمای دیگه هم فک نکنم پیگیری کنن 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیفا ازش ب راحتی نمیگذرم زنیکه کثافت بی خانواده رو

اسی من ناراحتت کردم ؟ این خانوم گیر داده الان به من

اصل موضوع رو ول کرده چسبیده به اون یه تیکه حرف من

عحب کیری کردیما . نباید نظر خودمونو بگیم 

حتما باید مطالق میل این خانوم صحبت کنیم؟؟

حق نظر ازادانه نداریم ؟؟ مگه من چی گفتم ؟؟ خوبه کلی گفتم شکایت کنید ازاون خانوم که فحش داده و بیجارش کنید تا دفعه اول و اخرش بشه 

اون طرف فهمید شکلیت کردید برااون پیامک شکایت نرفت ؟بدستو پات نیفتاد

عزیزم دوستم تجربه داشت ۶ ماه فتا دوندگی ۶ ماه دادسرا اونم طرف ناشناس هم نبود یه اکانتی تو یه سایتی باشه مستقیم از واتساپ گوشی خودش بود اولش که اصلا منع تعقیب خورد حتی طرف رو گفتن دلیلی براش نیست مجددا جریان انداخت گفتن ممکنه گوشی هک شده بود یه چیزی میدونم همون اول به اسی گفتم فقط وقت و پول خودش هدر میده آخرش به هیچ نتیجه ای نمیرسه 

عزیزم دوستم تجربه داشت ۶ ماه فتا دوندگی ۶ ماه دادسرا اونم طرف ناشناس هم نبود یه اکانتی تو یه سایتی ب ...

دقیقا برا منم بعد سه چهار ماه منع تعقیب خورد 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

به هرحال برسون بهشه یه جوری که بترسه بگو پرونده بازه هراتفاقی بیفته گردن تو گیره

هنوز ک دوباره اقدامی نکرده دعا کن بره کلا گورشو گم کنه چون شکایت و دادگاه کلا پروسه ی خسته کننده ایه اونم اینجا ک سخت اینجور مواردو پیگیری میکنن تازه ما دادسرا اشنا داشتیم ک از فتا روز بعدش بهش زنگ زدنن و تهدیدش کرد پلیس وگرنه ک هیچی

دقیقا برا منم بعد سه چهار ماه منع تعقیب خورد

مورد خاص امنیتی و جنایتی چیزی باشه پیگیری میکنند به ۴ تا فوش و نفرین کاری ندارند که هیچی بعدش که طرف منع تعقیب و برائت گرفت بدتر خود شاکی خورد میشه این وسط 

اسی من ناراحتت کردم ؟ این خانوم گیر داده الان به مناصل موضوع رو ول کرده چسبیده به اون یه تیکه حرف من ...

پیامارو نخوندم درست گل ولی دعوا نکنید بیخیال 

مورد خاص امنیتی و جنایتی چیزی باشه پیگیری میکنند به ۴ تا فوش و نفرین کاری ندارند که هیچی بعدش که طرف ...

اره ادم یه چیزی بدهکارم میشه

اره

شما هنوز دارید ادامه میدید؟ هر دو کاربر بسته شدید این کاربری هم میبندم ادامه بدید!

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت