2777
2789
چه تهدیدی دقیقا ؟فحش ناموسی هم بودخودتم فحش و تهدید کرده بودی ؟شمارشو داشتی؟کامل جواب بده

تهدید ب اذیت و ازار و بردن ابرو و کلا مزاحمت 

ن من نکردم 

اره با شماره کرده بود ادرسشم در اوردن ولی کاری نکردن

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

تهدید ب اذیت و ازار و بردن ابرو و کلا مزاحمت ن من نکردم اره با شماره کرده بود ادرسشم در اوردن ولی کا ...

جرایم رایانه ای رفتی یا فتا

چندروز طول کشید جواب بدن

ینی انقد راحت بی اهمیتی کردن ب شکایتت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شایداگه باپدری برادری چیزی میرفتی میدیدن مرد همراهته جدی میگرفتن

مرد همراهم بود

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

اگه اینجوری بود خوب بود یه خانوم پیری اطفامیلامون یه نفرو نفرین میکرده چون فکر میکرده زندگی دخترشو ...

اینم شانسی اینجوری شده منکه تا حالا همچین چیزی ندیدم...عزیزم شما داری با این حرفت به این اسی بنده خدا استرس میدی،درست نیست ادم دلشوره بندازه به جون کسی اونم بخاطر یه حرف که باد هواست

جرایم رایانه ای رفتی یا فتاچندروز طول کشید جواب بدنینی انقد راحت بی اهمیتی کردن ب شکایتت

اول دادسرا بعد ارجاع داد فتا بعد سه ماه رو ثنا ابلاغیه اومد ک مدارک بیشتر بیار خب من مدارک بیشتر از کجا بیارم 

منم پیگیری نکردم مختومه شد

اینم شانسی اینجوری شده منکه تا حالا همچین چیزی ندیدم...عزیزم شما داری با این حرفت به این اسی بنده خد ...

وا عزیزم شما کامنتای منو خوندی ؟ اتفاقا من گفتم شکایت کنه و طرفو بترسونه 

بعد من نظر خودمو دادم چیزی که دیدمو گفتم براچی بترسونم چی گیر من میاد این وسط پول بهم میدن مگه ؟ اتفاقا اینارو گفتم اسی اون مزاحمو بیچارش کنه دیگه دهنشو بازنکنه هرچی لایق خودش به این بنده خدا بگه

اون طرف فهمید شکلیت کردید برااون پیامک شکایت نرفت ؟بدستو پات نیفتاد

از فتا بهش زنگ زدن گردن نگرفت اصلا 

وا عزیزم شما کامنتای منو خوندی ؟ اتفاقا من گفتم شکایت کنه و طرفو بترسونه بعد من نظر خودمو دادم چیزی ...

ازخودش بپرس ببین از حرفات حس خوبی گرفته یانه،داری میگی بعضیا هرچی بگن دهنشون فاله همون میشه یه پیر زنه یه کی رو فلان جور نفرین میکرد همون شد،بگذریم...

اگه اینجوری بود خوب بود یه خانوم پیری اطفامیلامون یه نفرو نفرین میکرده چون فکر میکرده زندگی دخترشو ...

بخدا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من تو زندگیم به هیچکس بدی نکردم و آزارش ندادم اتفاقا نفرین منم میگیره چند سال پیش همکلاسیم بد اذیتم کرد بعدا خبرشو شنیدم که اتفاق خیلی بدی چند روز بعد براش افتاد با اینکه من حتی نفرینشم نکردم

یا خیلی چیزای دیگه

خداروشکر خدا هوامو داره همیشه منم از ته دلم از خدا خواستم که نفرین این زنیکه به خانوادش و بچش برگرده حتی اگه یه روز مونده باشه تا مردنش مطمئنم بدترین دردا و رنجارم میکشه 

اسی بترسونش انقد حال میده 🤣🤣قطعا هی میاد کاربیتو چک میکن هی تایپیک بزن رفتم شکایت رفتم پلیس فتا رف ...

دقیفا ازش ب راحتی نمیگذرم زنیکه کثافت بی خانواده رو

وای چقد حرفه ای بوده اینا که گردن نمیگیرن خیلی تجربه دارن احتمالا مرد نبود طرف مقابلتون ؟

چرا مرد بود اره زرنگ بودش مام پیگیری نکردیم ولی مطمنم بازم اذیتاش شروع میشه

ازخودش بپرس ببین از حرفات حس خوبی گرفته یانه،داری میگی بعضیا هرچی بگن دهنشون فاله همون میشه یه پیر ز ...

چرا مصادره به مطلبو میکنی هرچی دلت میخواد میگی ؟ چرااونجا که گفتم سکایت کن ادب بشه و دیگه دهنشو باز نکنه 

هزاربار گفتم شکایت کن بترسه اونجاهارو چرا نمیگی ؟؟ گیر دادی به این یه تیکه شما نمیخواد کاسه داغ تراز اش بشی اگه ناراحت بود خودش میگف

لطفا دیگه ریپ نزن