2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقی بشینید باهم حرف بزنید ببین خواسته هاش چیه 

میخاد کلا ازادش بزارم.اصلا بهش نگم کجایی چیکار میکنی با کی هستی.میخاد اگه 2ماهم نبود نگم کدوم گوری رفته😖

خدایا......حداقل تو دوستم داشته باش....همین😢
پنج سال دوریشو متحمل شدم😞😞😞 برا خودم یک تاب بسته بودم همش رو تاب نشسه بودم اهنگ غم گین میزاشتم گ ...

خخخخخخخخخخخ خيلي خوب بوووووووووود

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
بله.کلا وضعیتمون خیییلی بده معلوم نی چی بشه

ان شالله همه چیز درست میشه و شوهرت سرعقل میاد هیچی بدتراز تنهایی چشم انتظاری کسی که دوستش داشته باشی نیس.من شوهرم خیلی همو دوست داریم اما بخاطر ازدواج ناموفق قبلیش هنوز درگیره اون کارش گریه منم کارم گریه به هیچکسی هم نمیتونم بگم چی داره بهم میگذره میگن خودت کردی ماکه گفتیم صبرکن .حالاهم چشم انتظارم و درحال دق معلوم نیس تکلیفم چی بشه و کی برمیگرده

ممنون عزیزم انشالله بزودی مشکل شمام حل بشه.تهرانین شما؟میتونی با یه وکیل حرف بزنی.ازدواج قبلیش عقد بون؟خودت مجرد بودی یا مث ایشون طلاق گرفته؟

ممنون عزیزم انشالله بزودی مشکل شمام حل بشه.تهرانین شما؟میتونی با یه وکیل حرف بزنی.ازدواج قبلیش عقد ب ...

نه عزیزم من یزد ساکنم.از ازدواج قبلیش یه دختر داره چهار سالشه.منم تاحالا ازدواج نکرده بودم واسه همین همه مخالف بودن تفاوت سنیمون یه ساله من بیست و هفتم اون بیست وهشت.

نه عزیزم من یزد ساکنم.از ازدواج قبلیش یه دختر داره چهار سالشه.منم تاحالا ازدواج نکرده بودم واسه همین ...

من واقعا عذر میخاما خلی فوضولم😥

خب واقعا سخته بامردی که قبلا متاهل بوده الان دختر مجرد زنش بشه.عاشق چیش شدی گلم؟تو میتونستی مجردای بهتری بیان برات.سن ازدواجتم خوبه سنت بالا نی

الهی فدات شم ببخشید شوخی کردیم .انشالله به زودی آزادیشون جشن بگیرین😢😢😢

انشالله.امیدوارم دوستمون تا اخر این ماه خبر خیلی خوبیو بشنون

من واقعا عذر میخاما خلی فوضولم😥 خب واقعا سخته بامردی که قبلا متاهل بوده الان دختر مجرد زنش بشه.عاش ...

همه همینو میگن میگن جوونی تحصیلکرده ای قیافه داری شغل داشتی.آخه خیلی پسر خوبی بود عاقلانه و عاشقانه اومدیم جلو میدونستم این مشکل رو داره ولی نمیدونستم هنوز ادامه داره و کامل حل نشده .