cheshmasalii مدیر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4221 عنوان امروز روز مرده😐 | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست خانما امروز مگه روز مرده؟شوهرم میگه امروز روز مردههه🤦♀️ واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱 1404/08/28 | 19:15 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aleria عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 10209 اره ولی شوهرم قهره بنظرم بهونه کنم کیک بگیرم؟ مقصر کیه؟ 💕🧚♀️
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4221 روز جهانی مرده .روز جهانیه جوراب وای چ خوب پس جوراب میگیرم براش🤣 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4221 روز جهانی مرده. من هم امروز فهمیدم. فقط یه تبریک گفتم به پارتنرم. منم همین الان فهمیدم🥲 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4221 من دیشب فهمیدممو هیچیم نخریدم براشموندم چی بگیرم؟اون همه مناسبتا کادو میگیره برام منم هیچی نگرفتم پولم ندارممتصمیم گرفتم براش صندل بگیرم واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 919 وای چ خوب پس جوراب میگیرم براش🤣 اره بابا همونم از سرشون زیادیه .سه بار جوراب بگیر یبارشو لباس زیر کلی ذوق میکنن بخدا انگار که شمش طلا گرفته باشن🤣
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1697 منم هیچی نگرفتم پولم ندارممتصمیم گرفتم براش صندل بگیرم دقیقا منم پول ندارم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕
ناشناسممم عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 594 روز جهانی مرده .روز جهانیه جوراب چه چیزی تو مغزت رخ داد که به این نتیجه رسیدی که تو جمله اول هکسره رو درست بنویسی و تو جمله دوم یهو املای کلاس اول یادت بره؟و مسخره هم کنی روز مرد رو؟ کاربری برای دو نفر در دو سن متفاوته😑🙄
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4221 دیگه شورشو در آوردن چرا هر روز رو سالی سه بار باید تبریک بگیم:/ دقیقاااا من ک پولم ته کشیدهه واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4221 اره ولی شوهرم قهره بنظرم بهونه کنم کیک بگیرم؟ اگه حق داره قهرکرده حتما باکیک ازدلش دربیار واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
ناشناسممم عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 594 خب عزیز من سالی یکبار روز مرده اونم تولد حضرت علی دیگه یا باید روز مرد جهانی رو تبریک گفت یا همون رو ... چه فرقی میکنه؟واقعا درک نمیکنم! چیزی ازت کم میشه هر ۳بار تبریک بگی؟ کاربری برای دو نفر در دو سن متفاوته😑🙄
zardiyepayyiz عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1501 دقیقاااا من ک پولم ته کشیدهه من ک راحتم چون هیچ کدوم از مرد های زندگیم(برادرم و همسرم و پدرم )هیچ روزی رو بم تبریک نمیگن من چرا بگم خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4221 اره بابا همونم از سرشون زیادیه .سه بار جوراب بگیر یبارشو لباس زیر کلی ذوق میکنن بخدا انگار که شمش طل ... دقیقا ولکن بابا بخدا پولم ته کشیده🥲🤣🤦♀️ واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 919 چه چیزی تو مغزت رخ داد که به این نتیجه رسیدی که تو جمله اول هکسره رو درست بنویسی و تو جمله دوم یهو ا ... باز یکی پیدا شد گیر بده. خانوم معلم بیخیال جدی حوصله بحث ندارم ریپلی نکن
zardiyepayyiz عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 1501 چه فرقی میکنه؟واقعا درک نمیکنم! چیزی ازت کم میشه هر ۳بار تبریک بگی؟ فقط روز پدر و مادر رو تبریک میگم بقیشون چرته خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡
cheshmasalii مدیر استارتر عضویت: 1400/08/04 تعداد پست: 4221 دقیقا منم پول ندارم خیلی سختههه کاش ی کاری داشتیم دستمون توجیب خودمون بود🥲 واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱