2777
2789
عنوان

شوهرم گفت به معلم پسرم زنگ بزنم بگم یکم دیرتر میره دنبالش

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 101 پست
الهی هر کی از روی بدجنسی و ازروی حسادت ...تو زندگی دیگران دخالت میکنن ...وباعث برهم خوردن زندگی آنان ...

خدا نکشتت. تو این عصبانیت غش کردم از خنده😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن همه مث تو الکی جانماز اب میکشن.نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن.استارتر اگه ادم بدی بود و بد دهن الا ...

کاش توهم بیخیال شی و جواب ندی

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

چقدر بعضی مردا دهنشون سفته برا زناشون اونوقت برا ننه هاشون گزارش ثانیه به ثانیه میدن

هعی خواهر چی بگم؟

الان بیاد خونه یه دعوا میکنم باهاش حداقل اعصابش بهم بریزه یکم دلم خنک بشه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

هعی خواهر چی بگم؟الان بیاد خونه یه دعوا میکنم باهاش حداقل اعصابش بهم بریزه یکم دلم خنک بشه.

به نظرم هیچی نگو اوقات خودتو تلخ نکن

چاهو دستی نمیشه اب کرد اهمیت نده به کاراش خودتو پیر نکن

به نظرم هیچی نگو اوقات خودتو تلخ نکنچاهو دستی نمیشه اب کرد اهمیت نده به کاراش خودتو پیر نکن

حرصم میگیره آخه.

بعد شب تو رختخواب همه جور سرویس میخواد

رابطتو به خاطر حرفای پوچ خراب نکن

الان اومده قبل از اینکه باهاش دعوا کنم توضیح داد برام. قضیه یه چیز دیگه بود ولی بد بیان کرد

دیدی پس سوءتفاهم شدا بود براتخداروشکر که حرف نزدی بهش

آره خداروشکر.ولی اخمام تو هم بود. تازه میخواستم شروع کنن