2777
2789
عنوان

شوهرم گفت به معلم پسرم زنگ بزنم بگم یکم دیرتر میره دنبالش

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 101 پست
باز این فقط برا رابطه میاد سمت من

انشالله درست میشه خودتو اذیت نکن.

مادرشوهر من خیلی سیاست داره شوهرم دیگه شناختش

من اصلا بدیشونو نمیگم خودش احمق که نیست میبینه که مادرش بیشتر با فک و فامیل خودشه تا بچش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلا ما می‌نمود خیلی سرده با هم

بهتر آجی غصه نخور.

من اصن دلم نمیخواد این بیاد سمتم. از بس بی محبته و فقط سرویس میگیره 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

انشالله درست میشه خودتو اذیت نکن.مادرشوهر من خیلی سیاست داره شوهرم دیگه شناختشمن اصلا بدیشونو نمیگم ...

شوهر منم یه چار سال خوب بود ولی الان باز بهانه پیدا کرده بره سمتشون

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حق داری عزیزم با مادرشوهرت باهم زندگی میکنین

نه با اونا نیستیم ولی اگه من خونه نباشم شوهرم و پسرم میرن اونجا

اره همون اگه دیگه بیاد سمتم محل نمیخام بدم بهش

خوب میکنی ولش

بزار بره اصلا تو چیزی نگو یا بدی نگوخودشونو بالاخره نشون میدن

نه درمورد اونا نمیگم. ولی یه دعوا تو راهه باز.

وقتی اعصاب منو خورد میکنه باید اعصاب خودش هم خورد بشه

اخه حرص ادمو در میاره تو خونه مامانش نشسته و نمیدونه سرو کله زدن با خانواده شوهر چیه.

ولش بیخیال. ارزش نداره