2777
2789

تروخدا راهکار بدید لطفا اگه میخوایید بیشتر ناراحتم کنید کامنت نزارید دلم خونه😭

من خانوادم آشغال تمام عیارن از بچه و زندگی فقط زاییدنشو بلدن 

حالم خیلی بده چند ساله دلم خونه نه پدر مادر عین ادم دارم نه داداش و خواهرم شعور و انسانیت دارن😭

پدر مادرم سلامت جسمیمو ازم گرفتن میگن چون نماز نمیخونی خدا باهات اینکارو کرده ،این هیچ   ذره ذره دارن روانمو نابود میکنن  متعصب پسر پرست بیشرف بی سوادن ، من داداشم 32سالشه هنوز زن نگرفته از الان براش 2تا خونه گرفتن 2تا ماشین هر ماه طلا میخرن برا سرمایه گذاریش تا زن ایندش راحت باشه ، من نمیگم اینکارا رو نکنن فقط من چی? من حسرت یه جامدادی و قمقمه به دلمه  چیزی بگم کتکم میزنن که چرا قانع نیستم چرا دارم پولاشون خرج میکنم مگه چی داریم از دار دنیا! داداشم منو که میرسونه مطب تا گریمو درنیاره ول نمیکنه همیشه هم میگه کاش بزارنت بهزیستی ، چند مدته قصد کرده گوشوارم که از هزار سال پیش برام خریدن بفروشه ، مامانم اینقدر تو سر خوریه که بجا اینکه جلو روشون وایسه با اونا همدست شده 

ازادیمو ازم گرفتن تنها جایی که میذم مدرسست که هر روز میگن که دیگه نمیزاریم بری    فلانی دختراشو شوهر داده از شرشون راحت شده 

حتی طرز پوششم دست خودم نیست لباس هیچ ندارم نه خونه نه بیرون ...

الان چند مدته کلی کتکم زدن سر چادر که چرا نمیپوشم و چرا دخترای محله نمیپوشن  من هیچی ندارم تو زندگی هیچی  ولی دیگه نمیتونم کنار بیام انتظار دارن مطیع باشم به پاشون بیوفتم غذا نخورم خرج نکنم نفس مکشم اصلا زنده نباشم ،

حالم خیلی بده همه از دم روانی تشریف دارن

خستم شده چقدر باید دیگه کتک بخورم چقدر باید تحقیر بشم ...

دلم داره میترکه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چند سالته عزیزم؟ 

تنها پیشنهادی که میتونم بهت بدم، اینه که درس بخونی و مستقل بشی🤍

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته عزیزم؟ تنها پیشنهادی که میتونم بهت بدم، اینه که درس بخونی و مستقل بشی🤍

اینو دیگه نباید بگیم مستقلی اسی درس بخون تا نجات پیدا کنی 

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

اینو دیگه نباید بگیم مستقلی اسی درس بخون تا نجات پیدا کنی

دقیقا👌

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک