2777
2789
عنوان

مرد غیرتی خوبه یانه

103 بازدید | 17 پست

غیرتی بیستر منظورم اینه که ظاهر خانمش براش اهمیت داره یانه یا اینکه وقتی با یکی حرف بزنه 

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معنی غیرت اگه حمایت باشه آره اگه بد دلی و شکاکی باشه نه

نه از لحاظ حمابت نمایت نمیگم اینایی که روی ظواهر حساسن

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

ظاهر یعنی چی؟

یعنی هعی بگه لباستو جمع کن موهاتو بکن تو؟

اصلا نمیتونم کنار بیام

خودم یه ادم بالغم بهم برمیخوره یکی بهم دستور بده

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

یه حدیث از امام علی خوندم میگفتن غیرت مرد به اندازه پاکی اوست 

مردای شهوت ران  کم کم به مرور زمان حس غیرتشون روی ناموس خودشونم  از بین میره 

اینو به چشم دیدم مردایی ک خیلی زن بازی کردن بی غیرت شدن حتی رو ناموس خودشون 

و بلعکس مردای پاکدامن غیرت داشتن

واقعا مربوط به چیه که بعضیا دلشون غش میره برای همچین مردی ولی بعضیا متنفرن یعنی ریشه ش توی چیه

یه حدیث از امام علی خوندم میگفتن غیرت مرد به اندازه پاکی اوست مردای شهوت ران کم کم به مرور زمان حس ...

اره بی غیرتیه زیاد زنو دلسرد میکنه

واقعا مربوط به چیه که بعضیا دلشون غش میره برای همچین مردی ولی بعضیا متنفرن یعنی ریشه ش توی چیه

بعضی زنا میخوان زیادی آزاد و ول  باشن و کسی کاری ب کارشون نداشته باشه برا همین ترجیح میدن با یه سیب زمینی بی غیرت ازدواج کنن

غیرت باید با حمایت و احترام همراه باشه، چون غیرت یعنی حساس بودن روی طرف اینک هم ناراحت نشه و اشک نیاد از چشاش هم اینک روی پوشش طرف حساسی چون خیلی دوسش داری 

این نظر منه، و از دید من هرچقد ی آقا بیشتر خانومشو دوس داشته باشه و بیشتر عاشق باشه، رو پوشش خانومش هم بیشتر حساسه، این حساسیت روام قبلش مطرح میکنه ن یهو 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یه حدیث از امام علی خوندم میگفتن غیرت مرد به اندازه پاکی اوست مردای شهوت ران کم کم به مرور زمان حس ...

بابای من بهترین ادم و مومن ترین ادمیه ک من توی زندگیم دیدم

هیچ وقت منو مجبور نکرد پوششی ک نمیخوام داشته باشم

شماها ادم بالغین

چه پوشیده باشین چه نباشین تصمیم خودتونه

حداقل خودتون رو زیر سوال نبرین

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀