2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله الرحمن الرحیم

مختصری راجب کتاب..

کتابی که ارائه شده شامل 100 صفحه و حاصل تجربیات اینجانب دکتر مجتبی خوانساری پزشک عمومی میباشد که مشاهدات تجربی خود را درباره بیماریهایی که به دنبال شرایط ماورائی برای شخص گرفتار ایجاد میشوند گردآوری نموده و همچنین اثر بخشی درمان با ایات قرآن را به صورت تجربی و قابل تکرار و قابل کارآزمایی مشاهده نموده ام،نه صرفا با تخیل و خیال و یا بصورت تلقین بلکه توسط بیماران قابل تجربه مجدد و راستی آزمایی میباشد و اینجانب مسئولیت تمام ادعاهای گفته شده در کتاب درباره بیماریهای ذکر شده و طریقه درمان معنوی شان را برعهده گرفته ام و از راستی آزمایی توسط بیماران محترم چه با اعتقاد دینی و چه بدون آن و همچنین از راستی آزمایی توسط پزشکان و اطبا محترم رشته های مربوطه استقبال مینمایم.

توضیحات کوتاه محصول:

هدف اصلی از این کتاب هوشیاری شما خلق الله نسبت به بیماریهای صعب العلاج و لاعلاج است(که شیوع برخی آنها مثل میگرن و روده تحریک پذیر و وسواس و…بسیار زیاد شده اس)،برای جدا کردن بیماریهایی که با این راهکار قرآنی قابل درمان هستند چند سال زمان گذاشته ام تا اینکه قابل درمان بودن این بیماریها(که در لیست بیماریها ذکر میشود)بوسیله راهکارهای معنوی به من ثابت گردید تا بتوانم اینچنین با اطمینان دراین باره سخن بگویم،کسی مرا مجبور به نوشتن این کتاب نکرده و یا بابت این نوشتار حقوقی به من داده نشده است و انتظار کسب درآمدی از طریق فروش این کتاب را ندارم بلکه در این راستا هزینه هم کرده ام و آن را رایگان برای هموطنان عزیز به اشتراک گذاشته ام. منظور این است که برای رضایت خدای رحمن و درمان درد و رنج و بیماری مزمن شما مردم مسلمان و مؤمن ایران زمین این کتاب را منتشر کرده ام و نیت اصلی من صرفا برطرف شدن بیماری لاعلاج شماست و دعای خیر شما برادران و خواهران دینی بعد از بهبودی برای من بالاترین نعمت است.

یک روشِ درمانی تجربه پذیر بودن آن روش بسیار مهم است و این درمان نیز به تجربه رسیده است و توسط بیماران نیز قابل تجربه دوباره است. بیمارانی که سالیان متمادی به اسم بیماری اعصاب از این بیماریها رنج برده اند که ان شاالله بیش از این شاهد بروز و شیوع این بیماریها در جامعه نباشیم.

اینچنین شد که الان این نوشته در دست شماست،تا حد امکان سعی کرده ام بیماریها را بر اساس عمل پزشکی نوین دسته بندی کنم تا بیماران ان شاالله از این نسخه کمال استفاده را ببرند در پناه حق باشید والسلام علی من اتبع الهدی.

توضیحاتی درباره فایل ضمیمه و فایلهای صوتی رقیه شرعی:

فایل صوتی رقیه شرعی و دستورات موجود در فایل ضمیمه کتاب برای بیمارانی است که دسترسی به راقی ندارند و یا دچار بیماری شدیدتری میباشند پس متوجه باشید که این برای تمام خوانندگان محترم نیست بلکه بیشتر برای بیماران با بیماریهای شدیدی همچون ام اس و صرع و اسکیزوفرنی و وسواس و…. است آن هم فقط درصورتیکه به درمان با آب به تنهایی جواب کافی نداده باشند.پس فورا نگویید بیماری من شدید است و نیاز به درمان شدید و قوی تری دارم چرا که اکثر و یا حتی تمام موارد میگرن و روده تحریک پذیر و سایر بیماریهای ذکر شده به راحتی طی یک دوره درمان با آب طبق آنچه که در کتاب گفته شده بهبودی کامل پیدا میکنند.این فایل ها باید طی دوره درمانی مثلا به مدت ۱ ماه یا ۴۰ روز هر شب و یا در مواقع فراغت به مدت حداقل نیم ساعت و یا بیشتر گوش داده شوند.این درمان بیشتر برای بیمارانی است که مبتلا به یک یا تعداد بیشتری از بیماریهای ذکر شده در کتاب شده اند ولی به درمان با آب به تنهایی جواب کافی نداده اند، لذا این افراد میبایست طی انجام دوره درمان با آب از فایل صوتی نیز استفاده کنند.جهت گوش دادن بیمار باید دراز بکشد و با هدفن یا هندزفری با چشمان بسته به آن گوش فرا دهد.میتوانید هر شب یکی از فایل های صوتی را به تناوب گوش کنید، در مورد اذان و سوره های ناس و فلق و جن باید بیمار آنها را با تکرار به مدت حداقل نیم ساعت یا بیشتر گوش کند.حالاتی که به دنبال گوش دادن به این فایل های صوتی قرآنی ممکن است ایجاد شود مشابه حالاتی ست که طی رقیه شرعی در بیمار مبتلا ایجاد میشود بنابراین حالاتی مانند ایجاد پرش های عضلانی و یا استرس و سردرد و تهوع و سرگیجه و ترس و یا احساس جابجا شدن چیزی در بدن و بسیاری حالات دیگر محتمل هستند و ممکن است از همان روز و حتی از ساعت اول گوش دادن ایجاد شوند و یا طی روزهای بعد ایجاد شوند.توصیه موکد اینجانب این است که قبل از شروع به دانلود و گوش دادن فایل های صوتی فایل pdf ضمیمه ی کتاب را به صورت رایگان مطالعه بفرمایید.