2777
2789

ادم حسووود از همه خطرناک ترهه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم های حسود

خیانتکار

کینه ای

خودم خیلی خیلی کینه ای ام ، از یکی کینه به دل بگیرم دیگه تا اخر عمر ازش متنفرم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

بنظرم کسی که تحقیرت بکنه خیلی خطرناکه چون جوری دلت میشکنه زمین میخوری  افسرده میشی ، پدرشوهرم این کار باهام کرد خیلی خیلی درناک بود خیلی تو زندگی سختی کشیدم بی پولی همسر بد اخلاق مستاجری ، هیچ کدومشون منو زمین نزد ولی حرف پدرشوهرم داغونم کرد  

این سوال قضیه داره👍😂

بر میگردیم به 70 میلیون سال قبل

حسود و دو رو و دروغ گو

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

بنظرم کسی که تحقیرت بکنه خیلی خطرناکه چون جوری دلت میشکنه زمین میخوری افسرده میشی ، پدرشوهرم این کا ...

حرف درکت میکنم عزیزم

منم تحقیر زیادم کردن

اما دلم دادم دست خدا ان شاالله تو موقعیتش خودشان قرار بگیرن