2777
2789
عنوان

حق با شیما کاتوزیان بود 💔

1112 بازدید | 70 پست

قبلا ام باهاش موافق بودم

نمیدونم چیشد همچین باختی دادم..

الان عین جنازه ی گوشه موندم..💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفای شیما رو بشدتت قبول دارم

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

منم:)))

نمیدونم چیشد..

خر شدم

حالا جنازه خودم مونده رو دستم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اون همه ی مردا رو جمع میبنده نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید

همه مردا مثل همن

ولی ی مشت مردسالار ک زندگیشون رو وابسته ب موجود والا و مقدسی چون شوهر میدونن ، به شدددت نسبت بهش گارد دارن

، چون شیما نقطه ضعفها و ضعیف بودنهاشون رو میکوبه تو صورتشون🔥

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من کاری به شیما ندارم و دنبالش هم نمیکنم 

اما هییچ وقت احساس و عاطفه و وقت تون رو پای پسرای این دوره زمونه نذارین 

یه خانمی از آشناها همیشه میگه هر وقت یه پسر اومد تو خونه تون نشست به بابات گفت من این دخترتونو میخوام ،اون موقع روش حساب باز کنید ولاغیررر

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺