2777
2789
عنوان

تولدم مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 20 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تولدت مبارک . میشه از خصوصیات رفتاریت بگی دختر کوچولوم امروز تولدشه دوست دارم بشناسمش

یکم غرور دارم اگداز کسی ناراحت شم کلا حذفش میکنم..کافی از یکی کینه بگیرم دیگه دلم باهاش صاف نمیشه..ولی در ازای این خصوصیات بد..خیلی مهربونم ...دوست ندارم کسی سر از کارم درباره یعنیدر کل دوست ندارم کسی فضولی تو زندگیم کنه

یکم غرور دارم اگداز کسی ناراحت شم کلا حذفش میکنم..کافی از یکی کینه بگیرم دیگه دلم باهاش صاف نمیشه..و ...

دخترم دوسالشه دقیقا همین خصوصیات توش میبین البته خیلی خیلی زیباست دل همه رو میبره مطمینم تو هم خیلی خوشگلی ❤️ برات ارزوی بهترینا رو دارم

دخترم دوسالشه دقیقا همین خصوصیات توش میبین البته خیلی خیلی زیباست دل همه رو میبره مطمینم تو هم خیلی ...

دپرت بگردم من ..فداتشم الهی خدا واسط حفظش کنه..بله دقیقا اینطور ک همه دوستمون دارن و ارتباط میگیرن باهامون دقیقا همسنطوره