2777
2789
عنوان

قرص ویتاگنوس یا اگنوگل؟؟؟؟؟؟؟

1185 بازدید | 46 پست

بچه ها کسی هست که مصرف کرده باشه؟؟سوووال دارممم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من

برای تنبلی تخمدان مصرف کردی؟نتیجه گرفتی؟؟؟؟؟؟//

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
بگو گلم 

واسه تنبلی تخمدان خوبه؟؟قرصش رو بگیرم مشکل نداره؟

شما برا چی میخورین؟ نتیجه دیدین؟

من برای تنبلی تخمدان که دارم یه دوره قطره شو خوردم پریودم عقب افتاده بود بعد چن روز پری اومد ولی میگن باید حداقل ۲الی۶ ماه مصرف کنین تا نتیجشو ببینین

یه صلوات برای حاجت من میفرستین اللهم صلی علی محمد و ال محمد
من برای تنبلی تخمدان که دارم یه دوره قطره شو خوردم پریودم عقب افتاده بود بعد چن روز پری اومد ولی میگ ...

میشه از روز ده پری شروع کرد؟؟؟

الان میخوام از این ماه بعد از پری شدنم دوباره شروع کنم البته شاید کنارش رازیانه هم بخورم

منم میخوام همین کار رو کنم و عسل و سیاهدانه هم کنارش یکم بخورم

میشه از ده پری شروع کرد بنظرت؟؟؟//

منم قطرشو میخورم فک کنم قطرش بهترباشه

اخه میگن تلخه درسته؟؟؟

من معدم جوریه که با کوچکترین مزه ای که بهم خوش نیاد حالت تهوع میگیرم

من برای تنبلی تخمدان که دارم یه دوره قطره شو خوردم پریودم عقب افتاده بود بعد چن روز پری اومد ولی میگ ...

من سه ماهه دارم میخورم 

تا حالا عقب ننداختم , نی نی عم که خبری نیست

فقط درد پری و کم کرد