2777
2789

من ب ی فردی خیلی علاقه داشتم ک از بخت قشنگ ما فوت شد

خلاصه این روزا داغونم تا اینکع فهمیدم یه برادر داره انگار دنیارو بهم دادن وقتی فهمیدم کسی هست ک ذاتش و خونش انقدر پاک باشه مثل طرف

دیشب با داداشش رفتیم سرخاک طرف و کلی حرف زدیم موقع رفتن داداشش گفت شب حرف میزنیم

بعد خودشم پیام داد سلام

بعدددد اون ساعت 11شب جواب پیامو داد منم ساعت 4صبح جواب دادم ساعت 9 استوری گذاشته راجب داداشش ولی جواب منو نداد تا اینکه من ساعت 1پیامامو پاک کردم و ب پیامش ی ری اکشن زدم ک درجااا پییام داد هعی

یعنی انلاین بوده

بعد خب حالا اگه علاقه ای ب هم صحبتی باهام نداشته چرا گفته هعی 

هعی گفتنش پاسخ پیامی نبود خودش پیام بود

واقعا دارم دیوونه میشم یعنی چی این حرکاتش

خدایی متوهم بازی درنیارین هربار تاپیک زدم فکر کردن ب داداشه علاقه مندم یا اینطور چیزایی

فقط سوال عنوانمو جؤاب بدین لطفا حرف دیگه ای نمیخوام بشنوم 

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بیخیالش شو

کسی بخوادت خودش میاد سمتت

حالا حتما باید سریع یکیو جای کسی که دوسش داشتی بذاری؟

فعلا بهتره یکم ذهنتو سر و سامون بدی

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ارزش خودتو میاری پایین 

۵انگشت باهم برابر نیستن

هیچ وقت دوتا خواهر دوتا برادر 

و حتی اعضای خانواده هم شبیه هم نیستن 

ولش کن اون هم خانواده رو اونا داغدارن اونی که دوسش داشتی فوت کرد 

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

مثلا آه کشیده بخاطر فوت برادرشچیز خاصی نبودمثلا وقتی میگیم هی روزگار. یه همجین چیزی

ن اخه اون جواب منو نداده بود

منم ک پیامامو پاک کردم پس هیچیم نبود ک بخواد بگه هعی چون پیام قبلیش پیام خودش بود

اون چیزی ک شما میگی برای مواقع عادیه

فکر کنم زده ب سرش😂💔

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بیخیالش شوکسی بخوادت خودش میاد سمتتحالا حتما باید سریع یکیو جای کسی که دوسش داشتی بذاری؟فعلا بهتره ی ...

من با خیالش نبودم بخوام بیخیالش شم فقد حرکاتش برام عجیبه

چرا ارزش خودتو میاری پایین ۵انگشت باهم برابر نیستنهیچ وقت دوتا خواهر دوتا برادر و حتی اعضای خانواده ...

من کار بدی نکردم بخوام ارزش خودمو پایین بیارم

پسر داییم ماه بود ماه 

فوت شد

خدا بیامرزتش 

ولی داداشش 

لاشی لاشی 

درکل مواظب باش

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

من با خیالش نبودم بخوام بیخیالش شم فقد حرکاتش برام عجیبه

ذهنتو درگیرش نکن،پیام داد هم سرد باش

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

من کار بدی نکردم بخوام ارزش خودمو پایین بیارم

نمیخواد به طرف پیام بدی و الکی ذهن خودتو درگیر کنی با سناریو های الکی 

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

نمیخواد به طرف پیام بدی و الکی ذهن خودتو درگیر کنی با سناریو های الکی

من پیام ندادم صرفا (جواب) دادم

من پیام ندادم صرفا (جواب) دادم

به نظر من و طبق گفته های خودت اون فرد رو دوست نداشتی چون میگی وقتی که فهمیدم انگار دنیا رو بهم دادن پس راحت میتونی جایگزین پیدا کنی

از طرفی هم ادمی که داغداره که میگی داغدارم تو این وادی ها نیست اصلا 

اون فرد هم برادر از دست داده و داغ داره و حوصله یا وقتشو نداره طبیعیه

پس نتیجه میگیریم تو اون فرد رو دوست نداشتی داغدار نیستی 

و به برادرش حس داری که برات ری اکشنش مهمه