2777
2789

من خيلي اهل پول جمع كردن نيستم حالا يكم عيدي دارم كه داره خرد خرد خرج ميشه سود بانك ها را هم قبول ندارم به نظر شما چي كار كنم نمي خوامم طلا بخرم چون مي خوام جمع شه كه يك تيكه بزرگبخرم الان خيلي نيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خيلي اهل پول جمع كردن نيستم حالا يكم عيدي دارم كه داره خرد خرد خرج ميشه سود بانك ها را هم قب ...

سکه بخر. نیم یا ربع یا هرچقدر که میتونی

تو این خرابشده فقط قیمت طلا و سکه س که میره بالا و تقریبا هیچوقت پایین نمیاد جز در مواقع خیلی خیلی خاص

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
ممنون  ،اي كاش سود ها حروم نبود اقلا يكم زياد ميشد

ای بابا 

کل زنگیمون حروم اندر حرومه اینجا!

45 میلیون وام گرفتم که باید 80 میلیون پس بدم

خدا لال کنه اونی رو که به اینجا میگه جمهوری اسلامی

ای بابا  کل زنگیمون حروم اندر حرومه اینجا! 45 میلیون وام گرفتم که باید 80 میلیون پس بدم خدا ...

وام ها هم حرامه ازمردم این همه زیادمیگیرن رباست هرچی هم مراجع تقلیدمیگن دولت ومسئولین چون به ضررشونه گوش نمیده

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
وام ها هم حرامه ازمردم این همه زیادمیگیرن رباست هرچی هم مراجع تقلیدمیگن دولت ومسئولین چون به ضررشونه ...

مراجع میگن اما فقط میگن عزیزم!

عزم جدیی بهیچ عنوان براش ندارن

وگرنه چطور خیلی چیزارو میتونن تو یه چشم بهم زدن جوری ممنوع و حرام کنن که اثرشو تا سالها نشه دید اونوقت اینو نمیتونن؟

اینهمه مرجع. پس به چه دردی میخورن؟

عزم جدی ندارم. دلشون نمیخواد! حالا اگه نخوایم بگیم که استفادشم میرن تازه!!!!!!!

من نفهميدم چرا حرامه؟ 

سود بانك مثه اين ميمونه يكي كار ميكنه پول نداره بهش پول بديم باهاش كار كنه از اون كاري كه ميكنه پول درمياره ديگه سود ميكنه سودشو به كسي كه بهش پول داده تقسيم ميكنه مثلا شما يك پولي بدين به يكي كه شغل ازاد داره باهاش كار كنه بعد اصل پول دستشه ولي ماهانه بهتون يكم پول ميده بابتش

مثلا چطور سكه و طلا ميخريم قيمتش كه ميره بالا حرام نيست ما به همون قيمت بالا بفروشيم درصورتي كه قيمت كمتري بابتش داديم مخصوصا كه تو اين دوره زمونه شب ميخوابيم صبح بيدار ميشيم يهو ميبينيم قيمت طلايي كه همين ديروز خريديم چند صد تومن اومد روش اينكه سودش از بانك هم زد بالاتر