2777
2789
نماز واجبه و هیچ جایگزینی براش وجود نداره.دین قانون داره و به خواسته ما قوانینش تغییر نمیکنه.نماز کل ...

هیچ قانونی نداره خدا برا ما قانون نذاشته 

این ماییم ک سختمیگیریم 

من خودم هرجوربخوام خدامو میپرستم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

حرف خداست حرف من که نیست.نماز تنها عبادتیه که برای تمام عمر واجبه.و در هر شرایطی باید خونده بشه جز ا ...

حالا شما اینوبگو من برنامه زندگی  پس از زندگی رو دیدم 

اونجا همه بیشتراز حق و ناس میگن من به اسی نگفتم نخونه گفتم خدا رو هرجورمیخوای عبادت کن ممنونم بابت همه توضیحات 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ قانونی نداره خدا برا ما قانون نذاشته این ماییم ک سختمیگیریم من خودم هرجوربخوام خدامو میپرستم

قرآن و احادیث رو مطالعه کنین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

حرف خداست حرف من که نیست.نماز تنها عبادتیه که برای تمام عمر واجبه.و در هر شرایطی باید خونده بشه جز ا ...

شیطانن 

عزیزم گمراهی به کسی میگن خدارو فراموش کنه ازش غافل شه 

ماادمها باارده ایم تنبلیمونو میداریم میذاریم گردن شیطان 

اگ دقت کنی زمان حصرتیوسف هم نماز خوندن به صورت الان نبود حضرت  شبا عبادت میکرد به زبون خودش 

الآن من بی احترامی نمیکنم 

خب ولی ی سری ها معنی عربی  ک میگنو نمیدونن درک نمیکنن 

اونوقت چجوری با خدا صحبت میکنن 

رازونیازمیکنن خدا میگ منو بخوان صدام کن استجابت کنم 

من نمیگم نماز بده میگم هرجورراحتی بخدا نزدیک شو مهم اینه خدارو فراموش نکنی 

یکی نمازبلدنیس سالها گناه کرده 

تونمیتونی بگی اگ رفت سمت خدا خدا قبولش نمیکنه 

اون خداروصداکنه خدا توبشو مبپذیره 

خدا تو قلب ما 

روح خودشو به ما داده 

از رگ  گردن نزدیکتره 

من خودم و میگم گمراهم نیستم 

حتی راهم میرم عبادتش میکنم 

مگ عبادت خدا روزوشب داره ساعت خاص 

موقع کارم میشه صداش زد 

هزارسال نماز بخونی نیکی نکنی فایدش چیه والا هیچکس اندازه شیطان نماز  نخوند 

مهم اینه  تکبرنداشته باشی و دل کسیو نشکونی 

من باخدام رازونیازمیکنم چونخدارو اینجور ک به شما گفتن به من نگفتن جوردیگ میشناسمش

کاملا درست گفتی عزیزم

😍😍لحظه هات روشن از نورخدا