2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تجربه خودم چندسال نمازخون بودم بعدکاهل نمازشدم کلاحتاترک کردم ولی انگاریه چیزی گم کرده بودم پیشنهادیکی موقع اذان روبه قبله وایسایابشین باخداحرف بزن شکرکن خواسته اات روبگودعاکن کم کم سعی کن موقع اذان انجام بدی یواش یواش نمازبخون مثل روال قبل بعداون دیگه یه جورایی باهاش انس میگیری من این طوری شروع کردم واقعاجواب دادنمازشبم می خونم عزیزم خدابه نمازمانیازنداره مامحتاج نمازیم نمیدونی چه اثری داره انگارل حظه سجده بغل خداداری حرف میزنی 

لطفادوستان عزیزجواب بدیداین دومین تاپیک زدم ولی انگاری نتونستم 

ببین من خودم نماز خوندن رو دوست دارم چون اینجوری حال دلم خوبه البته که متاسفانه ادامه نمیدم از تنبلی از خواب موندن نماز صبح و...ولی کلا حضور و رحم و برکت خدا همیشه در تمام زندگیم جاری و ساری بوده خدایا شکرت ...

باد صبا نصب کن 

موقع نماز هم نیم ساعت قبلش هیچ کاری شروع نکن ک باعث شه ادامه بدیش نمازت دیر شه 

همین ک اذان داد سری بلندشو وصووو بگیر 

هی باخودت بگو خدا منتظرم دیرتر نرم ناراحت شه چشم انتظارمه  اینطوری بگووو 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام عزیزم تجربه ی خودمو میگم 

من قبلا یه خط در میان نماز میخوندم وقتی دوم دبیرستان بودم شنیده بودم هر کی 40 روز بتونه یه ماری رو انجام بده دیگه نمیتونه ترکش کنه 40 روز به هر سختی بود نوندم الان سالها میگذره و ترک نکردم خدا رو شکر 

بعد ببین مثلا الان لعنت شیطان کن وضو بگیر نمازت بخون به نماز بعدی فکر نکن بگو الان من میخوام اینو بخونم بخون دیگه واسه هر نماز همینکار کن