2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون

253 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان من

پس فردا دومین سالگرد ازدواجمونه لطفا بیاین ایده بهم بدین!!! یه چیز ساده و جمع جور در حد دونفره میخوام😚😍❤

نیاین پیشنهادات لاکچری و اعیونی بدین،در توانم نیس انصافا😐

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دارم ببخشید سالگرد ازدواجتون روز عروسی میشه یا عقد؟؟؟؟ 

روز عقد عزیزم

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

عزیزم یه شام خوشمزه یه کیک کوچولو حالایابخر یاخودت درست کن یه ست لباس هم بخر نداری ۲الی۳تاشاخه گل با شمع روشن کن یه اهنگ ناز برقصید فیلم عروسیتونوببینید.عکس این کارها

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
بی بی چک مثبت😆😆😆☺☺☺😄😄😄

خواهر زود پز که نیستم همین فردا بی بی چک مثبت بذارم کف دستش😐😁

عزیزم یه شام خوشمزه یه کیک کوچولو حالایابخر یاخودت درست کن یه ست لباس هم بخر نداری ۲الی۳تاشاخه گل با ...

ممنون از ایده خوبت😚حالا بنظرت کیک رو بخرم یا درست کنم بهتره؟؟🤔

ممنون از ایده خوبت😚حالا بنظرت کیک رو بخرم یا درست کنم بهتره؟؟🤔

کیک بلدی درست کنی؟؟؟اگه بلدی که خودت درست کن اگه ن ازبیرون بگیر.

کیک بلدی درست کنی؟؟؟اگه بلدی که خودت درست کن اگه ن ازبیرون بگیر.

آره بابا بلدم😎

داخلش گردو می ریزم،روش هم با موز تزیین میکنم

آره بابا بلدم😎 داخلش گردو می ریزم،روش هم با موز تزیین میکنم

اره خوبه خودت درست کن.بهترم هست عکسم بگیرین این چیزا خیلی کیف میده😅

آره بابا بلدم😎 داخلش گردو می ریزم،روش هم با موز تزیین میکنم

ی لباس خیلی خوشگل  بپوش و ی ارایش مشتی هم‌ کن

و ی شب عالی براش بساز

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

اول از همه به شوهرت نگاه کن ببین اگه اونم واسه تولد و روز زن و اینا برات مایه میزاره سوپرایزت میکنه توام مثل خودش باش

مثل من نباش که کلی کیک و کادو و گل رز و شمع و چراغه خاموش و غافلگیری برای مناسبتا

ولی شوهرم خیلی هنر کنه یه کیک بخره

با چیزی به نام سوپرایز اشنایی نداره

خواهرگلم اینارو بهت گفتم تا بعدا مثل من توی ذوقت نخوره

خوش باشین کنارهم❤

اره خوبه خودت درست کن.بهترم هست عکسم بگیرین این چیزا خیلی کیف میده😅

آره واقعا حس خوبیه

ممنونم ازت❤

ی لباس خیلی خوشگل  بپوش و ی ارایش مشتی هم‌ کن و ی شب عالی براش بساز

بنظرت لباس شب جشن نامزدیمو بپوشم چطوره؟

یا یه پیراهن قرمز دارم اونو بپوشم؟؟یا یه پیراهن مجلسی مشکی-طلایی دارم اونو؟؟پوستم نیز سفید است