2777
2789

سلام خانوما. من سه روزه شروع کردم ولی دخترم اصلا همکاری نمیکنه، دو سال و پنج ماهشه. عروسک بردم، آب بازی کردیم، برچسب چسبوندم هیچکدوم جواب نداده. امروز دیگع حتی حاضر نیست بیاد تو دستشویی.. هرجوری میبرمش فرار میکنه میاد بیرون. توروخدا یکی راهنمایی کنه من چیکار باید بکنم؟

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

دوست عزیز اخر بهار و اول تابستان شروع پوشک گیری هست

ن وسط چله پاییز

بزار برای خرداد

بچه رو هم عداب نده

دیر شروع کردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشکش کن. نمیفهمه زوده. چرا ازار میدی. بعدم الان تو این فصل چراااا اخهههه

من اصلا قصد نداشتم، یه روز صبح اومدم پوشک کنم گفت نکن پوشک مال نی نی هاست. منم فکر کردم آماده اس.. یعنی دوباره ببندمش؟ اشکالی نداره؟

عیب نداره گارد داره.

تو شورتش کهنه بزار اگه از دستش در رفت گند نزنه به زندگی ت

بعد باباش یا یه نفر دیگه ببرش

وقتی تو دستشویی جیش کرد همه دست و جیغ و هورا

صبر کن صبر کن صبر کن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

دوست عزیز اخر بهار و اول تابستان شروع پوشک گیری هستن وسط چله پاییزبزار برای خردادبچه رو هم عداب ندهد ...

الانم که شروع کردم همکاری نمیکنه کوچکتر که بود که اصلا همکاری نمیکرد!

ازین توالت قصریا بخر. شاید جوگیر شد. بذار خودش انتخاب کنه مدلشو. ممکنه یکم زود باشه. یکی دو ماه در ح ...

لگن داره ولی اصلا روش نمیشینه حتی!

من اصلا قصد نداشتم، یه روز صبح اومدم پوشک کنم گفت نکن پوشک مال نی نی هاست. منم فکر کردم آماده اس.. ی ...

نه. چ اشکالی. من پسرمو یکماه باز گذاشتم تازه سه سالش بود. هنکاری نکرد بستمش. سه ماه بعد خودش گفت. 

parasoo1989@
سلام عزیزم بنظرم بزارهروقت امادگیشوداشت شروع کن زیاداصرارنکن.یه سوال.دخترت تاچندماهگی یاسالگی اذیت ک ...

چه اذیتی مثلا عزیزم؟ شیطنت که همچنان دارند دیگه! من شیرش رو مرداد قطع کردم ولی خیلی راحت بود.

عیب نداره گارد داره.تو شورتش کهنه بزار اگه از دستش در رفت گند نزنه به زندگی تبعد باباش یا یه نفر دیگ ...

اخه مقاومت میکنه دستشویی نمیاد اصلا!

نه. چ اشکالی. من پسرمو یکماه باز گذاشتم تازه سه سالش بود. هنکاری نکرد بستمش. سه ماه بعد خودش گفت.

میترسم عادت کنه به پوشک شدن و دیگه ول نکنه!

الانم که شروع کردم همکاری نمیکنه کوچکتر که بود که اصلا همکاری نمیکرد!

خب پس اگه وقتش بود همکاری میکرد

پوشکش کن گناه داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.