2821
2789
عنوان

عاشق شدن مردا

259 بازدید | 21 پست

مردا میتونن واقعی عاشق کسی بشن و بمونن؟ یا بعد یه مدت دلشونو میزنه و هرکی بهتر اومد دوباره عاشق میشن

منکه نفهمیدم من خوب نبودم یا اونی که باهاشه خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیرعلی نبویان میگفت؛ همیشه بهتر و خوشگل‌ترش هست، ولی عشق به شما می‌آموزد که نبینی!!

متعهد بودن ارتباطی به جنسیت نداره!! مجموعه ایی از ذات خوب، تربیت صحیح، فرهنگ مناسب و بلوغ فکری و عاطفی آدم‌هاست...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

امیرعلی نبویان میگفت؛ همیشه بهتر و خوشگل‌ترش هست، ولی عشق به شما می‌آموزد که نبینی!!متعهد بودن ارتبا ...

کاش همه نگاهشون فقط رو عشقشون بود 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

تنها چیزی که میدونم اینه ذهنشون دنبال دویدن و دنبال کردن هست

مثل طعمه و شکار

هر چی اون کیس براشون دست نیافتنی تر باشه ولع بیشتری دارن

و اگه هم دست یافتن هم همیشه باید ترس از دست دادنشو داشته باشن یعنی میدونن اگه خلاف میل دختر عمل کنن دختره اینو میذاره کنار. یه حس هیجان و آدرنالین و استرس

و وقتی کنار دختره هستن، دختره غر نمیزنه بیشتر به شوخی و خنده میگذره و کلا کنار اون خوش میگذره بهش و همچنین کارهایی میکنن که احساس مردانگی و قهرمان بودن و قوی بودن کنه اون پسره

مثلا یه چیز مسخره اینه که من در فلان چیز زورم نمیرسه باز کنم تو میشه باز کنی

ولی وقتی یکی تمام و کمال خودش در اختیارش میذاره و میدونن دوسش داره و با هر چیزی میسازه و ازش چیزی نمیخواد و همیشه هست اون وقت دیگه اون حس هیجانو ندارن

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز