2777
2789

دخترم آلرژی وآسم سرماخوردگی داره دکترش گفت تا چند روز مدرسه نفرست منم گوش دادم تا امروز دخترم گفت باید برم لج لج لج هرچه بازبون خوش گفتم حالیش نشد 

منم یه دونه زدم در باسنش خداشاهده افتاد زمین بی حال دست وپاش یخخخخ بخدا دور از جونش میخواست بمیره

بچه ها قلب حساسی دارن😭😭😭😭

هروقت عصبی میشید بزنید بیرون تا مغازه بربد ولی ولی ولی انگشتتونم به بچه تون نخوره از خدا میخواستم وگریه میکردم کاش مچم قطع میشد ولی اون یه کتک رو نمیزدم😭😭😭

بعد آوردمش مدرسه تا الان نشستم داخل مدرسه

خانما نگید دستشه نگید باسنشه بچه های الان مثل دهه شصتی نیستن قلبشون حساسهههههههههههه

گفتم به شمام بگم بخدا خدا دوباره دخترمو بهم بخشید

من نه زدم تو صورتش نه سرش😭😭😭فقط زدم در باسنش

گفتم به شمام بگم شاید بچه هایی رو نجات بدم 

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

خواهرشوهر من چپو راست بچه هاشو میزنه هیچیشون نمیشه 🙄من خودم ولی نمیزنم

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر من چپو راست بچه هاشو میزنه هیچیشون نمیشه 🙄من خودم ولی نمیزنم

توروخدا بگو نزنه خیلی معصومن بچه ها دخترم صورتش سیاه شده بود

دست وپاش یخ یخ یخ نفس نمیکشید😭😭😭

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔