2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو به مدیرشون بگو من خودم درست میکنم

خودشون هم درست نکن به چه حقی باید لقمه ی دست بچه رو بندازه تو آشغالی

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

حال منم گرفته شد خیلی دلم براش سوخت‌.

حتما برید اعتراض کنید، حق نداشته اینکارو کنه. مدرسه ی دختر منم ممنوعه ولی به مامورای بهداشت سپردن حق ندارید داخل لقمه ی بچه ها رو نگاه کنید چون شاید اون روز چیز دیگه ای نداشتن که بیارن

نمیفهمم بعد گاز اول چجور اون بچه داخل لقمه اشو دیده؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه سری دانش و درکی ندارن از رشته شغلیشون مثله ایشون که این کارو با بچه کرد باید برید مدرسه و بهش بگید اداره بهداشت و آموزش پرورش ازش شاکی می‌شید 

وگرن  مامور بهداشت اگر نبود مغازه ها سر به فلک می‌کشید از جنسای تاریخ مصرف گذشته 

همین کالباسو نفهمیدیم چرا گیر میدن وقتی مغازه داره میفروشه بهداشتیه که میفروشن پس چرا خوردنش غیر بهد ...

اصلش که کلا کالباس یه ماده بسیار بسیار مضره

ولی تو مدرسه به خاطر بوی اونه که میپیچه 

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
خودشون هم درست نکن به چه حقی باید لقمه ی دست بچه رو بندازه تو آشغالی

مامور بچه اس کلاس سومه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ