2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیدو خوندم مخم سوت کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 44 پست
چقدر سخت به برادرشوهرت خیلی ظلم شدهببخشید ولی چرا نذاشتین تو خونه خودش بمونه و بهش کمک مالی کنین این ...

میگم دیگه من راضی نبودم ولی داداشم خودش تصمیمش رو گرفته بود و هیچ جوره با حرف ما قانع نشد ولی حالا که نگاه میکنم حداقل برادر زادم کسی بالا سرش و خیلی روند تربیتی درستی رو در پیش گرفته واسش از این جهت خوبه فقط ولی وقتی زنداداشم رو میبینم دوست دارم دق کنم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

میگم دیگه من راضی نبودم ولی داداشم خودش تصمیمش رو گرفته بود و هیچ جوره با حرف ما قانع نشد ولی حالا ک ...

خیلی سخته حق داری بزرگتره از داداشت؟چنتا بچه دارن الان

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آی کیو زیر صفر🤣🤣🤣یبار دیگه کامنتتو بخون فضولچه

ای کیوی من ثابت شدست چنده دقیق بخوای بدونی ۱۳۲ هست جز پنج تا ده درصد بالای جامعه . ولی ای کیو مهم نیست ادب و اخلاق و وجدان مهمه که تو اونم نداری طرف شوهرشو تو جوونی از دست داده قلبش از غم پره  ترسیده بچشم ازش بگیرن .خانواده خودشم بچه شو نخواستن. پولم نداره روی پای خودش وایسته  حالا تو دهنتو بدون فکر از زیر پتو باز می کنی قضاوتش می کنی امیدوارم دنیا درس خوبی بهت بده تا یا بگیری مزخرف درباره آدما نگی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ای کیوی من ثابت شدست چنده دقیق بخوای بدونی ۱۳۲ هست جز پنج تا ده درصد بالای جامعه . ولی ای کیو مهم نی ...

برو بابا حوصلتو ندارم توهین نکردم که بخواد دلش بشکنه سوال پرسیدم میتونست با بچش زندگی کنه خانواده شوهرش خرجشو بدن اونا که نوشونو ول نمیکردن به امان خدا

ای کیوی من ثابت شدست چنده دقیق بخوای بدونی ۱۳۲ هست جز پنج تا ده درصد بالای جامعه . ولی ای کیو مهم نی ...

مزخرفم هیکلته

برو بابا حوصلتو ندارم توهین نکردم که بخواد دلش بشکنه سوال پرسیدم میتونست با بچش زندگی کنه خانواده شو ...

چشمتو باز می کردی می خوندی قشنگ .می خواستن بچشو بگیرن ازش متاسفم برات 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مزخرفم هیکلته

هیکل آدم مزخرف باشه ولی شرف و وجدان داشته باشه یه زن زجر کشیده رو اینجوری قضاوت نکنه

چشمتو باز می کردی می خوندی قشنگ .می خواستن بچشو بگیرن ازش متاسفم برات

نمیتونستن چرا حرف الکی میزنی من واسه شما متاسفم😘

هیکل آدم مزخرف باشه ولی شرف و وجدان داشته باشه یه زن زجر کشیده رو اینجوری قضاوت نکنه

نمیدونم فازت چیه نه توهین کردم نه تمسخر سوال پرسیدم خودت ذهنت منفیه

نمیتونستن چرا حرف الکی میزنی من واسه شما متاسفم😘

قانونم نمی دونی 

تازه نمی گرفتن هم از بدبختی و بی پولی نمی تونست نگهش داره 

بد میبینی از قضاوتی که کردی توبه کن و پناه ببر به خدا

قانونم نمی دونی تازه نمی گرفتن هم از بدبختی و بی پولی نمی تونست نگهش داره بد میبینی از قضاوتی که کرد ...

اتفاقا شما نمیدونی یه تحقیق بکن

پیشنهاد من نبود من هنوزم هم راضی نیستم و با ۵ تا بچه دیگم حس خوبی ندارم پدرم موقع فوت برادرم پیشنهاد ...

انشاءالله که خوشبخت باشن روح برادرتونم شاد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

من مادر بزرگم شوهرش مرده با برادرشوهرش ک بابابزرگم‌ میشه ازدواج کرده و‌ما هفتاد هشتاد نوه حاصل این رابطه  بابرادرشوهریم هستیم خخخخ تازه بابایزرگمم عاشق مامان بزرگم بود چرا حلال خدا رو حرام‌میدونید

خیلی سخته حق داری بزرگتره از داداشت؟چنتا بچه دارن الان

۳ سال بزرگتر از داداشم حامله اس هنوز بچشون دنیا نیومده 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

انشاءالله که خوشبخت باشن روح برادرتونم شاد

ممنونم روح رفتگانتون شاد 💖