2777
2789
عنوان

دعوایی شوهرم با جاریم

12775 بازدید | 185 پست

ما سر مسائل مالی با هم اختلاف افتادیم 

شوهرم با دوتا برادر هاش شریکی یک کاری رو شروع کردن 

و متاسفانه سرمون کلاه گزاشتم و پولمون رفت و الان یک چک یک میلیاردی دارن باید تا ۲۰ روز دیگه پاس بشه

اینا نفر ۳۰۰ و خورده ای باید بدن

امروز صبح دختر جاریم آمد دنبال دختر من که برن مدرسه 

و حدود ۲۰ دقیقه طول کشید تا اینا برن بیرون چون داشتم مقنعه و شلوارش که هنوز خیس بود اتو میکردم

خلاصه اینا رفتن بیرون که برن از اون طرف جاری از حیاطش داشت داد میزد که چرا الان داری میری مدرسه دیرترت شده داشت جیغ میکشید وسط کوچه صداش تا چندتا خونه اون ور تر هم می‌رفت که یعنی ما بشنویم

من دم در بود این داشت همینطور دعوا میکرد

بقیشو پست بعدی میزارم

والا حق داشته ینی چی سر صبح لباس یچه ات خیس بوده و تو داشتی اتو میکردی اونم ۲۰ دیقه.!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

والا حق داشته ینی چی سر صبح لباس یچه ات خیس بوده و تو داشتی اتو میکردی اونم ۲۰ دیقه.!

اینا باید ۸/۵مدرسه باشن که در رو می بنده اینا ۱۰دقیقه به ۸ رفتن بیرون میدونم دیر شده بود ولی اون با یک دعوای جیغ میزد آدم عادی این کارو نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا باید ۸/۵مدرسه باشن که در رو می بنده اینا ۱۰دقیقه به ۸ رفتن بیرون میدونم دیر شده بود ولی اون با ...

حالا اینش به کنار چجوری سر صبح لباس بچه خیس بوده؟سرما میخوره با لباس خیس

اصلا نمیتونم بپذیرم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اینا باید ۸/۵مدرسه باشن که در رو می بنده اینا ۱۰دقیقه به ۸ رفتن بیرون میدونم دیر شده بود ولی اون با ...

بعدم تو کل ایران ۸تا ۷:۴۵ زنگ میخوره 

مگه اینطور نیست؟!

حالا اینش به کنار چجوری سر صبح لباس بچه خیس بوده؟سرما میخوره با لباس خیساصلا نمیتونم بپذیرم

خب اتو کرده دیگه 

مطمئن باش اگه ازش آب می‌چکید مامانش خودش نمیداد بچش بپوشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب اتو کرده دیگه مطمئن باش اگه ازش آب می‌چکید مامانش خودش نمیداد بچش بپوشه

🤷‍♀️🤷‍♀️

بعد منم آمد داخل داشت دستام از استرس می‌لرزید 

شوهرمم حالش بده شد بعد داشتیم چایی می‌خوردیم شوهرم گفتم بدبخت دخترش سرشو انداخت بود پایین هیچی نمی گفت از ترس بعد گفت منم تو هیچی نگفتیم اون بچه میخواست چیزی بگه 

کجای ایران ؟دختر من ۷ و ربع باید تو مدرسه باشه ۷ و نیم هم سر کلاس

خب دیگه زنگشون هفت و نیمه

ایشون میگه زنگشون هشت و نیمه

حالا نمیدونم شاید اون شهر متفاوته