2777
2789
عنوان

چندوقت پیش رفتم مهمونی افسرده شدم

324 بازدید | 20 پست

90درصد زن هاو دخترا خوشکل کرده بودن اکثرا دماغ ها خوش فرم ،صورت خوشکل پوست صاف و بدون لکه،با سن خوش فرم شکم تخت،بعد من عین سمندون بودم😔دخترخاله شوهرم اومد باهامون سلام و احوالپرسی کرد انقدر قشنگ شده بود ک حد نداشت یه لحظه جلو شوهرم خجالت کشیدم من ک زن بودم از دختره خوشم اومد وای ب حال مردا😞

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه همه با جراحی و رژیم میتونن اندام زیبا و چهره‌ی بی نقض داشته باشن.

مرد سالم و عاشق هم بجز زنش و عشقش هیچ کس و نمیبینه پس اگه تو یا شوهرت یا هر کس دیگه ای به کسی به چشم دیگه نگاه میکنین مشکل از اخلاقه نه جذابیت‌های یک زن پس با این جمله‌ی وایی به حال مردا به شوهرت رو نشون نده و پرروش نکن. مرد هول هم به پشه‌ی ماده چشم داره پس براش عملی و غیرعملی فرقی نداره

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اول اینکه همه با جراحی و رژیم میتونن اندام زیبا و چهره‌ی بی نقض داشته باشن.مرد سالم و عاشق هم بجز زن ...

نه اتفاقا ب شوهرم گفتم دخترخالت چقدر تغییرکرده گفت اینم خودشو خفه کرده با انواع عمل ها و....چندباری هم گفته از ژل وعمل و...بدش میاد ولی نمیدونم راست میگه یا دروغ،از ایناست ک میگه نجابت زن مهمتراز ظاهرشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نه اتفاقا ب شوهرم گفتم دخترخالت چقدر تغییرکرده گفت اینم خودشو خفه کرده با انواع عمل ها و....چندباری ...

خب پس همون حرف من درسته که با این حرفا و تعریفا پرروش نکن یک‌روز وقتی گفتی فلانی تغییر کرده بهت گفت آره خوشگل شده  یاد حرف من می افتی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یجا تو اینستاگرام یه ادم حسابی بود میگفت برای اینکه ادم حسابیا و پولدارا باهاتون حال کنن و تو دایره ی دوستیشون قرار بگیری لازم نیست ساعت برند بخری یا عمل های انچنانی داشته باشی چون اونا میفهمن مثلا ساعتی که برا تو اونقد گرون دراومده رو با اون کیف فیک با کفش فیک نمیپوشن یا مثلا کیی که پراید داره همچین ساعتی دستش نمیکنه حالا اینش مهم نیست مهم نکته بعدیه که میخوام بگم ، میگفت هیکلتون فیت باشه ینی اگه کسی هیکلش فیت و خوش فرم باشه مهم نیس چی پوشیده یا چطوریه قیافش اون ادم حسابیا ازش خوششون میاد منم خیلی دقت کردم وقتایی که میرم باشگاه شوهرم پروانه وار دورم میچرخه😂 یا تو فامیل همه با احترام ویژه ای سلام علیک میکنن چون استیل بدن  صاف و رسمیه خلاصه توام برو ورزش کن مث اونا دیده مبشی👌😅

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️