2777
2789
عنوان

راهکار بدین جاریم دهنمو سرویس کرده

935 بازدید | 54 پست

یه بار با جاریم رفتیم آرایشگاه دختره موهامونو اتو می‌کشید بعد همش غر زد موهات چربه فلانه چرا حموم نرفتی و کلی سرکوفت از خجالت آب شدم ولی به خدا من خیلی به نظافت شخصیم اهمیت میدم اتفاقی همون روز خیلی کار داشتم تو خونه و اونقدر خسته بودم یه حموم نتونستم برم گفتم استراحت کنم میرم بعدش مهمون اومد و تا رفتن دیر شد میخواستیم شب یه مراسمی بریم موهامم فک نمیکردم اون قدر چرب شده باشه چون یک روز درمیان حموم میرم حتما بعد از اون جاریم هی بهم تیکه میندازه منم از ترس اینکه پیش بقیه بگه آبروم بره چیزی نمیگم تورو خدا راهکار بدین چیکارش کنم دهنشو ببندم دیونه‌م کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکبار دیگه که اینطوری گفت بهش بگو عزیزم کثیف بودن با کسی که موهاش چربی زمین تا آسمون فرقشه

اگه هم جلوی کسی گفت اصلا خجالت نکش بگو آره موهای من چربه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

با جاری هیچ کجا نباید رفت 

من اوایل ازدواجم جاریم هی میگفت بیا باهم بریم بیرون کلاس بریم. با خودم گفتم تو کوچه خیابون یکی تیکه ای چیزی بندازه این آبرومو میبره و الان فهمیدم واقعا هم همچین آدمیه از کاه کوه میسازه

بعدشم چرب بودن مو برا هرکسی ممکنه پیش بیاد جاریت خیلی ادم داغونیه که اینو میزنه تو سر شما

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

چه بیشعوری چی میگه؟

بهش بگو من جنس موهام چربه دیروزش حمام بودم هزار بارم بشورم همینی که هست خدا روشکر ازم چیزی ندیدی وگرنه میکردیش پیراهن عثمان دیگه ادامه بدی ناراحتی پیش میاد 

برای آرایشگاه باید میرفتی همون روز حموم 

ولی اون دختره هم کارشو بلد نبوده باید به جای اینهمه غر زدن ، سرت رو می شستن توی آرایشگاه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

محل نزار بی محلی خیلی جواب میده وقتی تیکه میپرونه نگاش هم نکن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
با جاری هیچ کجا نباید رفت من اوایل ازدواجم جاریم هی میگفت بیا باهم بریم بیرون کلاس بریم. با خودم گفت ...

کاش اونقدر احمق نبودم که بخوام با اون عفریته دوس شم فک میکردم همه مث خودمن