2777
2789
عنوان

چشمام از خواب میسوزه

248 بازدید | 25 پست

پسرم هشت ماهشه کل این هشت ماه شبا سه ساعت میخوابم اونم نیم ساعت نیم ساعت رو هم رفته. چشمام دیگ داره از حدقه در میاد خواب بچه ها کی خوب میشه پس 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه ولی دیگه باید تا حالا تقریباً درست میشد دیگه اشکال نداره سعی کن کارهاتو بکنی بعدش هروقت بچه خوابید شما هم باهاش بخوابین که اذییت نشین 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
اخی چقدر سخت فقط کاش هفته ای یبار یکی نگه میداشت تو کلا اون روزو بخوابی

خواهرام یه شهر دیگن . مادر شوهرمم هروقت گفتم یه ساعت بچه رو برام نگه دار یه جور قیافه گرفت ک پشیمون شدم. مامانمم چن وقت یبار نگه میداره برام مچ دستش مشکل داره درد میگیره زود 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

منم از دست همسایه مردم آزار بی پدرومادر که خر شب سروصدا داره بیدارم از نصف شب . خدا خیر از زندگیش بب ...

کاش من یکی بیاد با چکشم بزنه تو سرم فقط بخوابم 

وقتی بچه خوابید توهم بخواب

تو خواب بیدار میشه موهامو میکشه اصلا نمیتونم بخوابم اصلاااا

شیر شبشو قطع کردی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خدا حفظش کنه ولی دیگه باید تا حالا تقریباً درست میشد دیگه اشکال نداره سعی کن کارهاتو بکنی بعدش هروقت ...

خودش ک بیداره میاد میچسبه به پام و گریه میکنه . خوابم که باشه من یا غش میکنم یا تکون بخورم بیدار میشه 

من الان دقیقا تو شرایط شمام دخترم دوماهشه و شبا اصلا نمیخوابه یعنی تا هشت ماهگیم همینطوره😭

مال من روزا هم نمیخوابع 😑قبلاً شبا بهتر بود