2777
2789

ماهم تابستون ابمون ۱۵ روز قطع بود تاپیک زده بودم یه ماه پیش داشتم تاپیکامو می‌گشتم دیدم ترکیده، نمی‌دونم کدوم مریضایی گزارش میزنن، آخه عوضیییییی قطع شدن آب خونه ما چرا باید به تو بر بخوره و گزارش بزنی؟؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهم تابستون ابمون ۱۵ روز قطع بود تاپیک زده بودم یه ماه پیش داشتم تاپیکامو می‌گشتم دیدم ترکیده، نمی‌ ...

من دارم درد ودل میکنم

طرف اومده بمن میگه مردک بی جنبه

همه جا مریض زیاد شده 

چون جاتون تو سایت نیست واقعا همش به قصد چیزای دیگه میایید سایت و پشت سر هم درخواست میدید

یکی مثل من هیچ وقت درخواست ندادم  بازم. آره حق به توهه ولی جایی به غیر اینجا نبود که من برم 

درخواست ممنوع ❌❌

من دارم درد ودل میکنمطرف اومده بمن میگه مردک بی جنبههمه جا مریض زیاد شده

ولشون کن بابا، بعضیا میان اینجا عقده هاشونو خالی کنن پاچه مردم و میگیرن 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ولشون کن بابا، بعضیا میان اینجا عقده هاشونو خالی کنن پاچه مردم و میگیرن

اره والا

زورشون به دور و بر خودشون نمیرسه

اینجا خالی میکنن خودشون رو 

هععیی😓

اره والازورشون به دور و بر خودشون نمیرسهاینجا خالی میکنن خودشون رو هععیی😓

جوابشونو نده چون پسری نی نی یار تگ میکنن خودتو میترکونن

@کهکشان0راه0شیری‍

این و میبینی؟؟؟ همین عوضیا باعث میشن خانوما تو سایت با آقایون لج بیفتن!!!! بعد میگین چرا باما دعوا دارین، 

الان چرا تو به من درخواست دوستی دادی؟؟ سایت دوستیابیه اینجا؟؟؟

این و میبینی؟؟؟ همین عوضیا باعث میشن خانوما تو سایت با آقایون لج بیفتن!!!! بعد میگین چرا باما دعوا د ...

عجب

همینطوری بدون دلیِ و هیچ صحبتی پیام داده بهت؟