2777
2789
عنوان

سردی در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 63 پست

والا اينكه ميگيد اون هميشه صبوري ميكرده ، با تاپيكهاي قبليتون در تضاد هست 

مطمينيد اينقدر ايشون دست پيش رو نگرفته كه الان امر به خودتونم متشبه شده كه تقصير شماست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكر كنم حدود نه ماهه عقديد، خيلي زوده براي بدترين دعواها رو داشتن كه حالا ايشون بخواد صبوري كنه و يك بار تند شده باشه 

اصلا نبايد تعداد دعواهاي شديد اينقدر باشه 

علاوه بر اينكه تو تاپيك چند ماه پيشتئون چيزهايي گفتيد ، كه بگذاريدش كنار رفتار دو هفته پيش همسرتون، به نظر ميرسه نياز به تجديد نظر كلي تو برخوردتون با ايشون داريد

دعوا سر ی چیز خیلی مسخره بوده ما از سفر ی روزه تازه برگشته بودیم کلیم کار داشتم فرداشم امتحان دارو داشتم خیلیم سخت بود باید لباسا رو مشستم غذا درست می کردم دوش می گرفتم ظرفارم می شستم تا اومدیم لباسا رو ریختم ماشین بهش میگم بیا لباسا رو پهش کن دیدم داره گزارش میده به مامانش منم گفتم می میری دو دقیقه دیرتر حرف بزنی یهو بهم ریخت گفت خفه شو و... اصلا اینجوری نشده بود من مشکلی با مامانش ندارم مشکلم با وقت نشناسیشه این همه کار حداقل یکم کمکم کنه بعد زنگ می زد هیچی شب گفت پاشو شام بیار منم نیاوردم اونم کلی داد زد فردا صبحشم گفت پاشو صبونه بیار گفتم نمیارم دانشگاهم نمیرم اونم کلی منو کوبید به درو دیوار اخرشم رفت درم قفل کرد گوشیمم گرفت بهم گفت تو با هیچکس نمی سازی تو روانی هفته ای ی بار باید با یکی دعوا کنی گفت زندگیتو به اتیش می کشم اگه تا برگشتنم خوب نشده باشی

مسلما منظورم طلاق نيست ، اصلا طلاق مال دعوا و اينجور برخوردها كه شما داشتيد نيست . اما الان زماني هست كه هر دو نفرتون دارين حد و حدود خودتون و طرفتون رو ياد ميگيريد و به طرف مقابل ياد ميديد، اگر الان همش كوتاه بياي يا همش بهانه بگيري و ... همش پايه ميشه براي زندگي آيندت . بايد ياد بگيري درست رفتار كني

عزیزم چیکار میکنی با خودتون تازه نامزد هستید بعد بدترین دعواها رو داشتید سنتون کمه؟

این نظر اشتباهه...من خودم یك سال اول عقد همش دعوا داشتیم ولی عاقلانه ك نشستم فكر كردم و با چنتا تحقیق تو نت و كانالا و از این حرفا تا حدودی كنترل كردم خودمو...شوهرمم خداروشكر رفتارمو ك میدید روز ب روز بهتر میشد باهام...طلاق وحشتناكترین چیزه...بیشترین ضررم ب دختر میرسه

من دانشجوی سمنانم اونم دبیر اینحاست مجبور شدیم بیایم اینجا باهم زندگی کنیم

از همون اولش بهش بي نهاااايت رو دادي

شستن لباس و غذا پختن از الان كه نرفتي خونه خودت وظيفه تو نيستش

خودت بد عادتش كردي

این نظر اشتباهه...من خودم یك سال اول عقد همش دعوا داشتیم ولی عاقلانه ك نشستم فكر كردم و با چنتا تحقی ...

ببخشید کدوم نظر؟

کی گفت طلاق؟😐😐😐😐

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
دعوا سر ی چیز خیلی مسخره بوده ما از سفر ی روزه تازه برگشته بودیم کلیم کار داشتم فرداشم امتحان دارو د ...

عزیزم شماهم اولش خوب حرف نزدی ولی شوهرتم تعادل روانی نداره به نظر.حرفت در حدی نبود که بخواد این کارارو بکنه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.