2777
2789
عنوان

صدای خر و مف شوهرم دیوونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
منم جامو عوض کردم گفتم تا درمان نشی کنارت نمیخوام امروز وقت دکتر داشت. بهش وقت عمل دادنالبته عملم نم ...

من فک میکردم از خستگی زیاده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چاقی شکم داره؟ یه دکتر بره خروپف میتونه خطرناک باشهبالشت طبی هم تا حدی تاثیر داره

نه چاق نیس..فقط خیلی خستس

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من فک میکردم از خستگی زیاده

نه خواهر من این همه ادم خسته میشن چرا فقط اینا روانی میکنن مارو

دوتا اتاق اونورترم ولی صداش تو کل خونس!!!

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

پسرم یه شب اومد اتاق ما اینقد باباش خروپف کرد گفت مامان زندگی سختی داری 😂

خخخخ راس میگه والا

شوهر منم همینه با پاهام میزنم از کمرش بعد خودمو میزنم به خواب نفهمه از قصد زدم تا خرو پیش قطع شه😂

باید امتحانش کنم این روش رو

به پهلو بخوابونش  ، یه بالش بذار پشتش که نتونه صاف شه .  اگر هم خواست بغلت کنه بگو دارم میرم دستشویی  ، تا برگردی خوابه.  

شوهر من صدای خروپفش تا خونه همسایه میره. 

فقط یه پهلو بخوابه خروپف نمیکنه یه کم هم سرش به طرف پایین باشه.   

به پهلو بخوابونش ، یه بالش بذار پشتش که نتونه صاف شه . اگر هم خواست بغلت کنه بگو دارم میرم دستشویی ...

اره اینم به پهلو زیاد خر و پف نمیکنه..ولی همش صاف میشه..تازه گاهی حرفم میزنه یا محکم عربده میکشه تو خواب..خلاصه باغ وحشیه برا خودش

چقدر ناسپاسی استارتر 

خدا رو شکر کن که همسرت کنارته و خر و پف میکنه . خدا رو شکر که که پا داری و میتونی با لگد بزنی از تخت بندازیش پایین تا هم‌ حضورش رو‌ حس کنی و هم در آرامش بخوابی 😅🤦🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩